biraz sıktı artık tomb raider serisi. oyunun artıları +tomb raider gibi güzel bir bayan. +eskisinden bir şey kaybetmemesi +daha sayayım mı? eksiler -bu seri artık sıkıyor -grafik motoru daha iyi olabilirdi -diğer karakterler de oyuna katılabilirdi.
Call Of Cthulhu DCoTE (PC) Grafik: 67 Atmosfer:85 Ses müzik:82 Oynanabilirlik:70 Genel:76
Şu sıralar oynamaya çalıştığım bir oyun. Çalıştığım dedim çünkü oyun hayli zor. Zorluğu hem oynanışından kaynaklanıyor, hem save yönteminden hem de oyunda ki abartılı hatalardan. Grafikleri oldukça eski. Eski olmasına eskide yine de etkileyici efektleri var. Atmosfer konusuna hiç değinmeyelim. Çünkü oyunu kurduğunuz andan itibaren iliklerinize kadar korkuyu hissediyorsunuz. Oyunun gerilim yönü ve korkutma yöntemleri en usta sinema filmlerini bile geçer. Ses ve müzikte atmosfere destek oluyor. Oynanabilirlik seviyesi yine grafikler gibi düşük. Nedeni ise hatalar ve save sorunu. İstediğiniz yerde kaydedemediğiniz için habire aynı yerlerde oynayıp bi süre sonra bayılıyorsunuz. Neden mi böyle oluyor? Çünkü oyun fps üzerine kurulu bir macera oyunu gibi. Macera oynuyor olsaydınız "ölme" kavramı olmadığı için fazla zorlanmazdınız. Deneme yanılma yoluyla çözerdiniz. Fps olsaydı yine hiç takılmadan ilerlerdiniz. Ama oyun böyle olunca bulmacayı çözebilmek çok uğraştırıyor. İstediğiniz yerde de kayıt (save) yapamadınız mı, baya yoruluyorsunuz. Kısacası oyun güzel korkuyu sevenlere duyrulur. (H.P. Lovercraft söz konusu olunca hakkaten de güzel! :) )
ps2 incelemesi 2-3 yıllık bir oyun incelemesi smackdown vs raw! grafik:85 sesler:82 oynanabilirlik:91 eğlence:94(pankreas oyunları sevenler için) bu oyun adından çok söz ettirmemiş ancak çok eğlenceli bir oyun.ülkemiz de daha tanınmayan bir sporun oyunu.amerikada gösteri için yapılan bu sporun oyununda gösteriye yer yok.oyuncular çoğaltılmış ve zevk artmış. bu oyunda pek çok seçenek var. 1_signle:teke tek dövüş. 2_tlc:her şey burada silah. 3_table:rakibinizi kullanarak bir masa kırıyorsunuz 4_bra&panties:bayan dövüşü 5_hell in a cell:bir kutu içinde dövüşün. 6_eleination chamber:6 kişilik kutu içi dövüş. daha sayardım da benim gücüm yetmeyecek.bu oyunun yenisi de çıktı ama oynayamadım.o oyunun da adı:smac down v.s raw! 2006. genel not:85 bu oyun bir hit.(level okuyucuları nedemek istediğimi anlamıştır).daha çok inceleme bekliyorum. ingilizce sözcüklerin yazılışlarında hatalarım olabilir.özür dilerim. bunlar benim fikirlerimdir.ben bu tarz oyunları seviyorum.yani biraz şişirilmiş olduğunu düşünmeyin.
ya rise of nations:rise of legedns'i internet cafede 3 saat oynadım çok süper olmuş vinci ırkıyla oynadımda bölümler çok hoş yan görevlerde ayrı bir heyecan olmuş hoşuma gitti doğrusuda diğer 2 ırkı oynamadım ama yuvarlarsak hesabı 80-85 arasıdır notum
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir