Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
-LoVeR-
İletim - 08/04/2007 : 10:43:25 Bir oyunu geçemeyip bilgisayarın klavyesine ve faresine hiç yiyecek gibi baktığınız oldu mu? Benim oldu. Tomb Raider 2'de ben küçükken oynarken bir atlama yeri vardı ki hep aşağıya düşerdim...
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
---GHOST---
İletim - 15/04/2007 : 22:54:15
alıntı:candy tarafından yazılan:
indiana johns da indi yi tankın kovaladığı bölümü bitirene kadar canım çıkmıştı resmen sinirden saçlarımı yolma raddesine gelmiştim:=))
Aynen bende orayı bir türlü geçememiştim. Sinirden oyunu sildim. 3-4 ay sonra can sıkıntısından tekrar yükledim, şans eseri geçtim.
Mafia'da (tam hatırlamıyorum hangi bölüm olduğunu, 17 yada 18 olması lazım) bir bölümde takılmıştım. Bir kamyonu (ç)alıp bir liman mıydı hangar mıydı ne, öyle bir yere götürüyordum. Ama içeri almıyorlardı. İçeri giriş için kağıtlarım da vardı. Meğerse kamyonu boşaltmak gerekiyormuş.
Legacy of Kain : Defiance'da Vorador's Mansion bölümünü geçesiye kadar canım çıkmıştı.
wolverine
İletim - 15/04/2007 : 22:30:50 half life 1 single playerda son yaratığı bi türlü gebertemedim
Palad1n
İletim - 15/04/2007 : 19:47:26
alıntı:CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Single player olmasa da; CS oynarken duvardan falan kafadan vurulmuyor muyum, amanın, kan beynime hücum ediyor.
interneti biraz yavaşlat, lag yapsın bütün adamları görebilirsin :D duvarın üstünde gökyüzünde gözükürler. bi de minimum ekran kartı aldın mı tam wallhack :D
spıder_ozii
İletim - 15/04/2007 : 18:55:24 Şimdi hangi oyundan başlıyacağım bilmiyorum ama şunu söyleyim bir keresindende klavyeyi tamamen parçalamıştım sonra ye fırçayı...
candy
İletim - 10/04/2007 : 12:41:21 indiana johns da indi yi tankın kovaladığı bölümü bitirene kadar canım çıkmıştı resmen sinirden saçlarımı yolma raddesine gelmiştim:=))
bir de blood omen 2 de kain in çatının üstünden karşıda ki çatıya atlaması gerkiyor ama bir türlü oraya atlamayı becerememiştim meğer ne kadar kolaymış bu yüzden nerdeyse haftalarca oyunu oynayamadım...