|
Yazar |
Konu  |
-LoVeR-
Üye

Turkey
İleti 26 |
İletim - 08/04/2007 : 10:43:25
|
Bir oyunu geçemeyip bilgisayarın klavyesine ve faresine hiç yiyecek gibi baktığınız oldu mu? Benim oldu. Tomb Raider 2'de ben küçükken oynarken bir atlama yeri vardı ki hep aşağıya düşerdim...   |
_-'^'-_LoVeR_-'^'_-'^'-_EmMa_-'^'-_- |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 08/04/2007 : 13:59:54
|
Ehehh güzel konu :))). NFS/UG2'de Jackson Heigts bölümünde ki Sprint yarışlarında çıldırmıştım, klavyeyi yumrukluyordum, anne çık dışarı küfür ediceğim falan :). Neyse ki sonra çözdüm olayı. |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 08/04/2007 : 22:29:08
|
Worms: World Party'nin son bölümü. Ard arda on yirmi kere filan denediğim oluyordu, üç günlük deneme sürecim sonunda paraşütle inen bilinmeyen silahlar arasından 'Armegedon' çıkınca bir Worm'ümü güvenli bir yere ışınlayıp saldırıyı kullanmıştım. Sonra aştım ben diye oyunu sildim zaten. :D |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 08/04/2007 : 23:32:06
|
pokemon gold versiyon =)) ulan rozetçi sein ben var ya ben aşamasında sinirlenip rozet kasmayı bıraktım level kasıyorum =) can sıkıldıkça level kasmaya devam |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
donatello
Üye

Turkey
İleti 195 |
İletim - 09/04/2007 : 13:33:00
|
painkıller abı kafamı monıtore sokucak gıbı oldum yaaa son bolum tam 10 bın mermı harcamısımdır ya megersem hayalete sıkıyomussum demon moduna gecınce gercegı gelıyomus neyse sıldım zaten |
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 09/04/2007 : 19:46:35
|
Single player olmasa da; CS oynarken duvardan falan kafadan vurulmuyor muyum, amanın, kan beynime hücum ediyor. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|