AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Oyunu Bitiremeyip Sinirlenenler...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

-LoVeR-
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 08/04/2007 :  10:43:25  Bilgileri Göster  -LoVeR-'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir oyunu geçemeyip bilgisayarın klavyesine ve faresine hiç yiyecek gibi baktığınız oldu mu? Benim oldu. Tomb Raider 2'de ben küçükken oynarken bir atlama yeri vardı ki hep aşağıya düşerdim...

_-'^'-_LoVeR_-'^'_-'^'-_EmMa_-'^'-_-

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/04/2007 :  13:59:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehehh güzel konu :))). NFS/UG2'de Jackson Heigts bölümünde ki Sprint yarışlarında çıldırmıştım, klavyeyi yumrukluyordum, anne çık dışarı küfür ediceğim falan :). Neyse ki sonra çözdüm olayı.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 08/04/2007 :  22:29:08  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Worms: World Party'nin son bölümü. Ard arda on yirmi kere filan denediğim oluyordu, üç günlük deneme sürecim sonunda paraşütle inen bilinmeyen silahlar arasından 'Armegedon' çıkınca bir Worm'ümü güvenli bir yere ışınlayıp saldırıyı kullanmıştım. Sonra aştım ben diye oyunu sildim zaten. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 08/04/2007 :  23:32:06  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
pokemon gold versiyon =)) ulan rozetçi sein ben var ya ben aşamasında sinirlenip rozet kasmayı bıraktım level kasıyorum =) can sıkıldıkça level kasmaya devam

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 09/04/2007 :  13:33:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
painkıller abı kafamı monıtore sokucak gıbı oldum yaaa son bolum tam 10 bın mermı harcamısımdır ya megersem hayalete sıkıyomussum demon moduna gecınce gercegı gelıyomus neyse sıldım zaten

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/04/2007 :  19:46:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Single player olmasa da; CS oynarken duvardan falan kafadan vurulmuyor muyum, amanın, kan beynime hücum ediyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000