|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Jansay |
İletim - 17/07/2007 : 22:53:26 Ya arkadaşlar, oyun alırız, oynarız, beğeniriz, daha oynarız, bitiririz yada bitirmeyiz, oyunun kalitesine göre 5 gün 1 hafta bazen 2 hafta filan idare eder bizi sonra bıkarız. NEDEN bu böyle yahu? Biz şöyle oyna oyna bıkılmayacak bi oyun oynayamayacak mıyız?? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Jansay |
İletim - 19/07/2007 : 15:57:20 ya zaten bende bi kötü niyet yada bana bir terslik aramadım bu iletilerinizde. Sadece yaptığınız bu yardımları öyle adlandırdım arkadaşlar bu arada gerçekten çok sağolsun kendi derdiniz gibi yardım ediyorsunuz, tavsiyeleriniz boşa gitmeyecek inş. |
batuhanus |
İletim - 19/07/2007 : 14:59:46 alıntı: Jansay tarafından yazılan:
walla ne diyeyim arkadaşlar, sanki hepiniz bir olmuşunuz benim ortaya attığım şeyi çürütmek için yani evet, bazıları öyledir tabi onlarda scorpionfa nın dediği gibi klasikler. Yanlız bana bu çok oldu ve kendi kendime derdim "Ulan, bigünde şöyle hiç bıkmadan oyniyacağım bir oyun çıkacak mı ?" diye. Ailemi finansal bakımdan da zor duruma sokmak istemem oyun al 2 gün oyna yenisini al filan gibi. Siz de iyi taktikler verdiniz sağolun ne diyeyim, bir deniyim, bakalım başka vizyonlardan bakıp, bıkmadan oyniyabilicek miyim? Ve bu konuda umutlu olduğum oyun Age Of Empires 3. Peki birde şöyle birşey var, siz hep benim dediğim olayın tersini kanıtladınız, benim bir sorum var sizlere, en yukarıya bakarsanız, niye böyle?? Yani ufak cevaplar var da, daha çok dediğim şeyi çürütmek için yoğunlaştınız 
Dediğin şeyi çürütmeye çalışmadık aksine sana yardımcı olmaya çalıştık çünkü sen sadece sp oynamışsın sanırım.Önce mp'yi bir oyna sonra sıkılıyorum de.
Sanırım strateji seviyorsun.Sana warcraft3:Frozen Throne u öneririm(orjinal al çünkü internette oynayacaksın).Aldıktan sonra bir üyelik al bence bu seni 1-2 ay idare edebilir. |
Tony_P@rker |
İletim - 19/07/2007 : 13:59:10 Günümüzde online oyunlar moda olmaya başladığı için single oyunlara eskisi kadar eğilim yok. Yoksa gerçekten çok kaliteli oyunlar var. |
Palad1n |
İletim - 19/07/2007 : 13:07:24 Mount & Blade. total war gibin klasik savaş serileri. total warlar biraz sıkabilir ama mount blade 4ever ;)
Tabi o da bir yerden snra sıkacak. O yüzden multiplayer oyna. Mesela cs, hl.. |
Jansay |
İletim - 19/07/2007 : 12:56:13 walla ne diyeyim arkadaşlar, sanki hepiniz bir olmuşunuz benim ortaya attığım şeyi çürütmek için yani evet, bazıları öyledir tabi onlarda scorpionfa nın dediği gibi klasikler. Yanlız bana bu çok oldu ve kendi kendime derdim "Ulan, bigünde şöyle hiç bıkmadan oyniyacağım bir oyun çıkacak mı ?" diye. Ailemi finansal bakımdan da zor duruma sokmak istemem oyun al 2 gün oyna yenisini al filan gibi. Siz de iyi taktikler verdiniz sağolun ne diyeyim, bir deniyim, bakalım başka vizyonlardan bakıp, bıkmadan oyniyabilicek miyim? Ve bu konuda umutlu olduğum oyun Age Of Empires 3. Peki birde şöyle birşey var, siz hep benim dediğim olayın tersini kanıtladınız, benim bir sorum var sizlere, en yukarıya bakarsanız, niye böyle?? Yani ufak cevaplar var da, daha çok dediğim şeyi çürütmek için yoğunlaştınız  |
|
|
|