Ya arkadaşlar, oyun alırız, oynarız, beğeniriz, daha oynarız, bitiririz yada bitirmeyiz, oyunun kalitesine göre 5 gün 1 hafta bazen 2 hafta filan idare eder bizi sonra bıkarız. NEDEN bu böyle yahu? Biz şöyle oyna oyna bıkılmayacak bi oyun oynayamayacak mıyız??
niye keşke de kalıyorsun pratiğe döksene işi...Bence bu oyunları bir dene.En azından herhangi bir mmorpg al onu oyna.Ondan da zevk almazsan git basket futbol falan oyna artık ne diyeyim:)
Jansay senin bahsettiğin oyunlara kısaca biz vasat (ortalama) deriz. :D İyi oyunlar hatta gerçekten bir klasik olmayı hakeden oyunlarda bu dediklerin nedense hiç olmuyor. Örneğin kendimden örnek vereyim. Half Life , ilk oynadığımda çılgına dönmüşcesine şaşırmış ve saldırmıştım. 3-4 kez bitirdim. Sonra mod ları falan çıktı, onları oynadım bitirdim. Ardından başka şeylere yöneldiğim oldu ve oyunu unuttum derken yeniden oynar ve her oynayışımda yeni yönlerini keşfederim. Farklı açılardan bakıp farklı lezzetler tadarım. Bi konuda haklısın. Hiçbir oyun çeşidi seni 2 haftadan fazla oyalamaz. Sadece tek bir çeşit oyun daha uzun sürer. Online. Devasa online olmak zorunda değil. Herhangi bir multiplayer oyun bile yeterince eğlenci olabiliyor. Yeterki tek başına oynama. :D