|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
HighVoltage |
İletim - 07/02/2008 : 23:50:49 Hepimizin bildiği bir oyun aslında monopoly. Şu sıralar www.monopoly.com adresinde oyunun son versiyonu olan Monopoly: The World Edition yani 'dünya şehirleri' için bir anket / oylama devam etmekte. Adaylar arasında Türkiye'den İstanbul da var. Dolayısıyla İstanbul'un oyunda yer almasının; hem Türkiye'nin hem de İstanbul'un tanıtımına yapacağı katkı oldukça büyük olacaktır.
Oylamaya katılan aday ülke sayısı bir hayli çok. Oylamada ilk 20'ye girecek şehirler oyuna dahil olacaklar. Bu yüzden Türkiye için vereceğimiz oylar büyük önem taşımakta. Lütfen oylarınızı esirgemeyin... Adaletli bir oylama olması için, ve herkesin günde sadece bir defa oy verebilmesi için üyeliği şart koşmuşlar. Takdir edilesi...
Hee, bir de oylanan ülkelerin isimlerinin kendi dillerinde yazılmış olması da ilgimi çekti. Hatta memnun olduğumu bile söyleyebilirim...
Son olarak; bu oylamadan pekçok kişinin haberi yok. Yani gazetelerde, haberlerde çıkmış değil. Bu yüzden çevrenize haber vermeyi unutmayın! Bu da Türkçesi: http://www.hasbro.com/games/tr_TR/kid-games/monopoly/ |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Tony_P@rker |
İletim - 02/03/2008 : 11:13:57 İlk 2 şehir en pahalı şehir olur yanılmıyorsam, Yeniköyü aLdık, sıra tarabyada :P |
quLeryuzz |
İletim - 02/03/2008 : 08:48:13 İzmir şuan 10. sırada |
kcarakilic |
İletim - 02/03/2008 : 03:40:47 Arkadaşlar şimdide joker şehirler için oylama başladı hadi bakalım sıra izmirde bu sefer iş daha zor çünkü 2 şehir gircek..Joker şehrimize oy vermeyi unutmayalım hergün.. |
kcarakilic |
İletim - 22/02/2008 : 01:52:28 helal olsun bize o zaman..bence artık garantiledik oyunda yer almayı hadi başka şehirlerimizide sokalım =) |
quLeryuzz |
İletim - 20/02/2008 : 17:09:36 konuyu geri getirdiğim için özür dilerim hatırlatmak istiyorum. İstanbul, Türkiye sıra no=1 4.4%
Türkiye 1. sırada hayırlı uğurlu olsun.
GÜN = 09 SAAT = 08 DK = 50 SN = 30
http://img507.imageshack.us/img507/3185/asascy1.png |
|
|
|