AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Monopoly
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 07/02/2008 :  23:50:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hepimizin bildiği bir oyun aslında monopoly. Şu sıralar www.monopoly.com adresinde oyunun son versiyonu olan Monopoly: The World Edition yani 'dünya şehirleri' için bir anket / oylama devam etmekte. Adaylar arasında Türkiye'den İstanbul da var. Dolayısıyla İstanbul'un oyunda yer almasının; hem Türkiye'nin hem de İstanbul'un tanıtımına yapacağı katkı oldukça büyük olacaktır.

Oylamaya katılan aday ülke sayısı bir hayli çok. Oylamada ilk 20'ye girecek şehirler oyuna dahil olacaklar. Bu yüzden Türkiye için vereceğimiz oylar büyük önem taşımakta. Lütfen oylarınızı esirgemeyin... Adaletli bir oylama olması için, ve herkesin günde sadece bir defa oy verebilmesi için üyeliği şart koşmuşlar. Takdir edilesi...

Hee, bir de oylanan ülkelerin isimlerinin kendi dillerinde yazılmış olması da ilgimi çekti. Hatta memnun olduğumu bile söyleyebilirim...

Son olarak; bu oylamadan pekçok kişinin haberi yok. Yani gazetelerde, haberlerde çıkmış değil. Bu yüzden çevrenize haber vermeyi unutmayın!
Bu da Türkçesi: http://www.hasbro.com/games/tr_TR/kid-games/monopoly/

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 08/02/2008 :  00:35:59  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir de oylamada en çok oyu alan şehrin en sona yazılacağını varsayarak, düzenli oy verip, İstanbul'u Yeniköy, Tarabba sıralarına kadar taşımayı gayret edelim lütfen. ;)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 08/02/2008 :  09:18:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dün 14. sıradaydık bugün 15'e gerilemişiz. Ayrıca joker il olarak İzmir'i aday gösterebiliriz.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 08/02/2008 :  17:45:54  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
15'se iyi gene yav.. Almışız demek Mecidiyeköy sırasını. :)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

TEKSAS-BLEK
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 09/02/2008 :  08:37:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte budur!!!!Türk Taarruzu!!!! 12.sıradayız Ne Mutlu Türküm Diyene!!!!
Bir gün Dünyada Türklerin olacak!

MİLLİYETÇİ
SİYASET AĞIRDIR VE ACIDIR KONUŞMAK İSTEYEN BENLE KONUŞSUN
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 09/02/2008 :  10:15:28  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır teksas bi gün herkes ABD'li olcak geri kalan 364 gün herkes türk olacak

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000