|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rappier |
İletim - 30/03/2004 : 23:31:37 Yaşı 25 üzeri olanlar bilirler, eskiden bizim gibi oyun delilerine aşağılar şekilde başlıktaki soru sorulurdu. Neden oyun oynuyorsunuz? Daha doğrusu olm siz manyakmısınızda oyun oynuyorsunuz. Çoğu zaman bu tip bir soruya cevap bile vermedim ama şimdide bu soru benim aklıma takılır oldu Ben kendi nedenimi biliyorum ama sizler neden oyun oyunuyorsunuz  
Lütfen eğleniyorum, boş vakitlerimi böyle geçiriyorum tarzında klasik cevaplar yazacaksanız hiç cevap vermeyin. 
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Dreamwalker |
İletim - 09/10/2006 : 10:27:48 Bir futbol takimi icin baska bir insani oldururler sonrasinda da garibim mazlum oyunlara laf ederler. Insanlar kendilerini bildi bileli eglence pesinde kosmustur. Santranc, dama, tavla, cirit, gures.. bilgisayardan once oynanan oyunlardir.
Benim oyunlari sevmemin en buyuk sebeplerinden birisi hayalgucudur. Bir starcraft'i oynarken kitap okur gibi senaryosunu okuyorsun, film izler gibi izliyorsun, ancak genede kontrol sende. Zaten en sevdigim oyun tarzlari fantezi tarzi strateji, rol yapma oyunlaridir. |
CrAzY_IVAN |
İletim - 07/10/2006 : 00:05:16 alıntı: armageddon tarafından yazılan:
Hayatta tek haz aldığım şey oyun, artık çıkmak bile sarmıyo burada yanlış anlamayın artislik yapmıyorum sadece bi örnek yapmak istedim...
O kadar kaptırma kendini aman dikkat :) |
armageddon |
İletim - 06/10/2006 : 17:45:53 Hayatta tek haz aldığım şey oyun, artık çıkmak bile sarmıyo burada yanlış anlamayın artislik yapmıyorum sadece bi örnek yapmak istedim... |
Kara_Katil |
İletim - 04/10/2006 : 20:29:24 Zevk için,eğlenmek için,kafamı dağıtmak için. |
sniper-- |
İletim - 04/10/2006 : 16:36:27 bazı oyunlar var eğlenmek için bazıları var zekayı geliştirir.ayrıca oyunların ingilizcemin gelişmesindede çok büyük bir katkısı var . |
|
|
|