|
Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 30/03/2004 : 23:31:37
|
Yaşı 25 üzeri olanlar bilirler, eskiden bizim gibi oyun delilerine aşağılar şekilde başlıktaki soru sorulurdu. Neden oyun oynuyorsunuz? Daha doğrusu olm siz manyakmısınızda oyun oynuyorsunuz. Çoğu zaman bu tip bir soruya cevap bile vermedim ama şimdide bu soru benim aklıma takılır oldu Ben kendi nedenimi biliyorum ama sizler neden oyun oyunuyorsunuz  
Lütfen eğleniyorum, boş vakitlerimi böyle geçiriyorum tarzında klasik cevaplar yazacaksanız hiç cevap vermeyin. 
|
|
Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161 |
İletim - 30/03/2004 : 23:46:36
|
yaşım 20 ama hala ve hala aynı şekilde tepkilerle karşılaşıyorum. oyun oynamamım açıklayabildiğim sebepLERinden biri, sonucunda böyle bi sektör var ve çok tutuluyor, şahsen bilgisayara zaten aşırı bir ilgim var. İnsanların hayallerini bilmek de güzel. Ayrıca kategorilerine göre de oyunların ayrı ayrı verdiği hazları ve tatları var bu tatları tatmakta güzel. her deneyim insana bişeyler katıyor, her oyunda yeni şeyler öğreniyorum, oyun deyip geçmemek lazım. hayal de olsa çoğu oyun gerçekliklerde içeriyor. vallaha devam edersem kitap yazarım bundan ben o yüzden burada bırakiim. ya ne biliim oyun oynamaktan zevk alıyorum var mı ötesi :) |
 |
|
thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 30/03/2004 : 23:58:57
|
Benimde yaşım 21. Bende aşırı şekilde oyun oynarım. Bir kaptırdımmı bırakmam çok zordur. Mesela serious sam 1'i şifresiz ve trainersız 1 günde bitiren varmı? sanırım yok :) Benim ailemde "Şu oyunlarda ne buluyorsun?" diye soruyor, bende "Sizin veremediklerinizi" diye lafı koyuyorum. Fakat artık yemiyorlar, başka birşey bulmam gerekiyor. O yüzden daha çok oyun oynamalıyım :) |
Tolga Yazıcıoğlu Donanım Yazarı |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 31/03/2004 : 00:55:47
|
Okuldan ödev verdiler...
Eğer "işi" bu değilse bir insan "eğlendirici" bir aktiviteyi genelde "eğlenmek" için yapar. Klasik olmasının sebebi de bu olsa gerek... |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273 |
İletim - 31/03/2004 : 01:12:21
|
Ben, eğlenmek için oynarım. Ama bu aralar hiç vakit bulamıyorum. :( |
Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 31/03/2004 : 02:35:38
|
birçok nedeni var ama en büyüğü ve klasiği eğlenmek , babamlardan ayrı yaşadığım için eski komşum diye bahsedeceğim, eski komşum 84 yaşında ve deli gibi playstation oynuyor, geçenlerde bir gece için babamlarda kalmaya gittim, aslında niyetim kalmak değildide babam kal diye ısrar edince kaldım, eh biz sabahlara kadar oturan adamız, bizimkilerse en geç 1 filan gibi yatarlar, bunu bildiğim için akşamdan gidip playstationu aldım komşudan, sanırım artık babam 30 küsur yaşındasın ne anlarsın oyun oynamaktan lafını birdaha sarfetmeyecek  |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|