|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rappier |
İletim - 02/05/2004 : 05:33:24 Son günlerde oyun piyasası canlandı. Yeni oyunlar yavaş yavaş çıkmaya başladı. Bu aralar hangi oyunları oynuyorsunuz? Ben geçte olsa Mafia'ya başladım ve bitmek üzere, sırada Painkiller var birde klasik Diablo2 |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
St@tiX |
İletim - 05/08/2004 : 22:29:46 Unreal Tournament 2004,NHL 2004(ki ilk sezon bitene kadar ben bittim)ııııı NFS underground'a tekrar başladım.eğer çıkarsa belki Doom3'ü oynarım.daha ne olsun NHL yeterince oyalıyo zaten! |
|KRONDOR| |
İletim - 26/07/2004 : 01:59:42 Bu sorunu Grand Theft Auto bölümünde sorsaydın daha doğru olurdu. Ayrıca oradaki konuları incelersen cevabı da bulabilirsin. |
ozforever |
İletim - 26/07/2004 : 01:23:29 arkadaslar gta3 arabalarını hangi siteden indiriyoduk??
|
CrAzY_IVAN |
İletim - 20/07/2004 : 01:43:21 Yok Rap, aynı şekilde benim de Cumartesi işim çıktı, ben de saat sekiz gibi girdim nete, Irc'ye bakayım dedim, ama Auth Code alınan link çalışmadı(ADSL'de birkaç zamandır sitelere girememe problemleri yaşanmakta...). Durumlar aynı yani. Ayrıca estafurullah hocam ayıp ettin ne demek... Ben MSN kullanıyorum, ama kafama estikçe açıyorum programı . |
Rappier |
İletim - 19/07/2004 : 23:12:23 Crazy umarım cumartesi çok beklememişsindir (( Ogün eve biraz geç geldim ve akşam sekiz civarında nete bağlandım ama bir türlü forumun sohbet odasına giremedim. Gerizekalı odada sürekli şifre soruyorlardı ve şifre almak için verilen adreste çalışmıyordu (( Ayrıca sana msn üzerinden ulaşmayıda denedim ama sanırım msn kullanmıyorsun... Ayrıca son zamanlarda bağlantı çok kötü ama herşeye rağmen yaptığım yanlışlığı en kısa sürede telafi etmek için elimden geleni yapacağım.
Not: Lütfen msn'yi kur ve beni tanıt çünkü hala forumun kanalına girmeyi başaramıyorum )) |
|
|
|