|
Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/05/2004 : 05:33:24
|
Son günlerde oyun piyasası canlandı. Yeni oyunlar yavaş yavaş çıkmaya başladı. Bu aralar hangi oyunları oynuyorsunuz? Ben geçte olsa Mafia'ya başladım ve bitmek üzere, sırada Painkiller var birde klasik Diablo2 |
|
stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142 |
İletim - 02/05/2004 : 11:43:09
|
journey to the center of the earth,farcry,silent hill-3 |
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ATATÜRK "basit yaşa ki başkaları da yaşasın" gandi mtas@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/05/2004 : 17:54:46
|
syberia2, midnight nowhere mehmet hocam silent hill 3 platinium ekran kartı istiyormuş doğrumu? |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142 |
İletim - 02/05/2004 : 19:26:18
|
Hakkı hocam doğru.Bende yakın zamana kadar msı nın 64 mb geforce 4 mx440 vardı onda acmadı.oyunu suan his ati radeon 9600 se 128 mb aldım,sanki film izliyormuş gibi oyunu oynuyorum.far cry,pop,unreal 2004 ve de beyond goog and devil gibi direct 9x desteği isteyen oyunlarda denedım gayet güzel calısıyor ekran kartı.Ekran kartı alacaksan tavsıye ederım fıyat performans yonunden cok ıyı.fx5200 sakın alma tek kelıme ıle berbat.sevgıler.. |
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ATATÜRK "basit yaşa ki başkaları da yaşasın" gandi mtas@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/05/2004 : 22:13:28
|
şu an için almayı düşünmüyorum, aslında biraz daha bekleyip pc yi yenilemeyi düşünüyorum, bakalım beklemekte fayda var cevap için sağol |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
|
Konu  |
|
|
|
|