|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
JAZZ |
İletim - 10/06/2004 : 09:05:29 Bugün izlediğim habere göre int. cafelerde polis veya düşman askerini öldürülen oyunlar yasaklanmıs..Bu olay deniz lide ortaya cıkmıs sanırım...Bana cok sacma geldi.bu oyunlar insanı polis ve insan öldürmeye itiyomus.Sizin görüslerinizi almak isterim... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
St@tiX |
İletim - 05/08/2004 : 22:24:10 hiç işte anlamıyolar biz gençleri.gidip bi Club'da falan takılsak daha ii olacak sanki!sokakta dolaşmak daha ii sanki.insan gidiyo cafeye o öldürdüğü adamlarla hıncını alıyo.böyle rahatlıyo di mi?(ben pisikopatım!)ama cafelerde o oyunlar yasaklanmamalı.tamam yeni nesilin tek eğlence kaynağı o kötü biraz ama hiç yoktan ii... |
bomkonger |
İletim - 14/07/2004 : 13:50:15 Bu iş yatar Çünkü ben bu haberleri yıllar öncede duymuştum tıpkı korsan CD cilerin kapanması gibi |
CriminaL |
İletim - 14/07/2004 : 13:17:09 alıntı: bomfunk MC s tarafından yazılan:
Saygısızlık etmiş olmassam bişey söylemek istiyorum bence bu gençler silah duygusunu bastırmak değilde arttırıyor olabilirler(yani ben böyle düşünüyorum)
Olabilir . Ben de senin gibi düşünüyorum . Sadece bir fikir daha ortaya attım . Ama bence büyük şehirlerde bu yasayı fazla uygulayamazlar. Yoksa yanlış mı düşünüyorum ? |
bomkonger |
İletim - 14/07/2004 : 13:04:47 Saygısızlık etmiş olmassam bişey söylemek istiyorum bence bu gençler silah duygusunu bastırmak değilde arttırıyor olabilirler(yani ben böyle düşünüyorum) |
CriminaL |
İletim - 14/07/2004 : 12:25:26 tamam bunları ben de kabul ediyorum ama bir de şu açıdan düşünmek lazım : belki de şu an da silaha ilgi duyan gençler counter gibi oyunları oynayıp bu duygusunu bastırıyor. yani silaha doyuyor ve bu amacından vazgeçiyor. Bence bu yasayı hazırlayanlar olayları tamamen araştırarak yasa çıkarmalıdır. Zaten bunu İstanbul , Ankara gibi büyük kentlerde uygulamaya konabileceğine pek zannetmiyorum. Adamların evindeki bilgisayarın sistemi çok iyi ama kafedeki bilg.ların bu kadar iyi olmamasına karşın kafeyi tercih ediyor. Neden ? Çünkü orada arkadaş var. Çünkü yanındaki adamla oynuyorsun.. |
|
|
|