|
Yazar |
Konu  |
JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172 |
İletim - 10/06/2004 : 09:05:29
|
Bugün izlediğim habere göre int. cafelerde polis veya düşman askerini öldürülen oyunlar yasaklanmıs..Bu olay deniz lide ortaya cıkmıs sanırım...Bana cok sacma geldi.bu oyunlar insanı polis ve insan öldürmeye itiyomus.Sizin görüslerinizi almak isterim... |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 10/06/2004 : 12:45:52
|
İnternet kafelerde oyun oynatılmak zaten yasaktır. Bu önceden de vardı. Yanlış hatırlamıyorsam şöyle geçiyor: İnternet Kafeler'de bir şeyi vurduğunuz, kırdığınız, ya da insanları silahla öldürdüğünüz oyunlar oynatılamaz. Yanlız eğitici, öğretici, zeka geliştirici oyunlar oynatılabilir.
Ben doğru buluyorum. Mantar gibi türeyen internet kafeler, ülkemizde "insanların teknolojiyle iç içe bulunma" amacının dışına çıkıp; bir zamanlar atari salonlarında eğlenen çocukların, Counter Strike gibi popüler oyunları "Abi köprü altı!!" çığlıklarıyla oynadıkları, yeni mekanları olmuştur. Bir bakıma iyi olsa da sonunu pekte hayırlı göremiyorum. Bu tip yasaklamaların tek sebebi kontrolsüzlük... 4 bilgisayar toplamayı başaranın sokaka aralarında "internet kafe"(!) açmasını önlemenin yolu olarak getiriliyor bu yasaklar. Pekte başarılı değiller. Şu an bulunduğum yerde, 1 km'lik bir daire içinde 15 tane kafe bulunması buna örnektir. |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58 |
İletim - 10/06/2004 : 21:24:33
|
ewt ben de oynatılması zate yasak die biliom we çok doru... |
 |
|
BuTcHeR
Üye

Turkey
İleti 26 |
İletim - 11/06/2004 : 19:04:44
|
Aslında bende size katılıyorum fakat counter-strike oyunuda evde zevk vermiyor ki kardeşim ya.. saygılarr.. |
"İlim İlim Bilmektir, İlim Kendin Bilmektir, Sen Kendini Bilmezsen, Bu Nice Okumaktır." YUNUS EMRE |
 |
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 11/06/2004 : 20:42:52
|
bu demek oluyor ki internet kafeler de büyük bir azalma olucak ..... çünki oraya giden insanların büyük bir çoğunluğu oyun için gidiyor ..
saygılar... |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
UnDeRTaKeR
Üye

İleti 51 |
İletim - 11/06/2004 : 22:59:04
|
bence COUNTER-strike ve benzeri tüm oyunlar yasaklanmalı. Nedeni daha önce belirttigim gibi ufak çocukların psikolojisini bozuyor, silaha özendiriyor ve onlara çok çekici gelerek kendine baglayabiliyor. yapıldıgı ülkede bile yasaklanan counter türkiyedede yasaklanmalı bence... |
If I were an undertaker, i would put away all the disasters of the world. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|