|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
hastaces |
İletim - 20/08/2004 : 13:28:40 merhaba 6600 a bluetooth aracılığı ile java oyunları nasıl yükleyebilirim yani internetten indirdiğim dosyalarda 1 tane .jad uzantılı dosya ve zip li içinde bir sürü class dosyası olan bir dosya var bunu bluetooth aracılığı ile nasıl aktarıcam |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
guraktan |
İletim - 26/09/2004 : 14:47:37 Benim telefonda bluetooth yok, ben de oyun indirebilir miyim? (mümkünse bedava olarak). Telefonla bilgisayar bağlantısı nasıl kurabilirim? (telefon 6100) |
ceberruh |
İletim - 03/09/2004 : 18:00:11 http://www.yetisports.org adresinde bedava java oyunları var. bu oyunları ayrıca bilgisayara indirip oynayabiliyorsunuz. tamamen bedava. oyunlar çok zevkli tavsiye ederim. sitede "downloads" linkine tıklayarak istediğiniz oyunu indirebiliyorsunuz. hepsi flash oyunu ama çok kaliteli |
JAZZ |
İletim - 02/09/2004 : 17:24:43 ben de int.denbedava java oyunu diye indiriyorum.telefonumda destekliyor..jar uzantısıyla iniyor.ama telefona cektiğimde ''dosya biçimi desteklenmiyor''uyarısı alıyorum ne yapacam?(tel.model 6230) |
bomkonger |
İletim - 29/08/2004 : 13:35:47 öncelikle zip li dosyaları kopyalayıp belgelerime yada masaüstüne koy(çünkü bazı dosyaların içinden bluetoothla yollama yapılamıyor)sonra aynı yere .jad ı koy hepsine birden gönder bluetooth de telefonunla ok.le |
|
|
|