AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Cep Tefefonları İçin Mobil Oyunlar Nokia 6600
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

hastaces
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 20/08/2004 :  13:28:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba 6600 a bluetooth aracılığı ile java oyunları nasıl yükleyebilirim yani internetten indirdiğim dosyalarda 1 tane .jad uzantılı dosya ve zip li içinde bir sürü class dosyası olan bir dosya var bunu bluetooth aracılığı ile nasıl aktarıcam

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 29/08/2004 :  13:35:47  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
öncelikle zip li dosyaları kopyalayıp belgelerime yada masaüstüne koy(çünkü bazı dosyaların içinden bluetoothla yollama yapılamıyor)sonra aynı yere .jad ı koy hepsine birden gönder bluetooth de telefonunla ok.le
Sayfanın En Üstüne Git

JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172

İletim - 02/09/2004 :  17:24:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de int.denbedava java oyunu diye indiriyorum.telefonumda destekliyor..jar uzantısıyla iniyor.ama telefona cektiğimde ''dosya biçimi desteklenmiyor''uyarısı alıyorum ne yapacam?(tel.model 6230)
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 03/09/2004 :  18:00:11  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.yetisports.org adresinde bedava java oyunları var. bu oyunları ayrıca bilgisayara indirip oynayabiliyorsunuz. tamamen bedava. oyunlar çok zevkli tavsiye ederim. sitede "downloads" linkine tıklayarak istediğiniz oyunu indirebiliyorsunuz. hepsi flash oyunu ama çok kaliteli

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 26/09/2004 :  14:47:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim telefonda bluetooth yok, ben de oyun indirebilir miyim? (mümkünse bedava olarak). Telefonla bilgisayar bağlantısı nasıl kurabilirim? (telefon 6100)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000