|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rappier |
İletim - 01/09/2004 : 22:32:32 Oyun sektöründe kopya olayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde orjinal oyun piyasasınında fiyatların beklediğim şekilde ucuzlaması beni gerçekten çok sevindirdi. Pek çok firma fiyatlarını %50-60 civarında indirdi ve piyasa daha genişledikçe çok daha ucuza orjinal oyun alabileceğiz. Son kampanyada weblebi.com'dan. Siteden yapılan açıklamaya göre hergün bir oyun için çok cazip fiyat kampanyası başlatılmış ve 20 milyon civarına çok kaliteli orjinal oyun alınabilecek. Gerçekten çok güzel bir gelişme ve bu saatten sonra kopya oyun alanların bir kere daha düşünmesini tavsiye ediyorum.... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
GAMEMAN01 |
İletim - 26/10/2004 : 18:12:42 yav ben adanalıyım ve söylediğiniz sitelerin hiçbir şubesi yok kargo ücreti de nerden baksan 30 milyon en iyisi mısır çarşısına gidip korsan almak mesela geçen gün 3 milyona farcray ı aldım tam altı cd ama 3 milyon orjinalini almam için en fazla 20 milyon olması lazım |
zeinaa |
İletim - 09/10/2004 : 11:15:33 ucuzunu alabilmek icin arastırmak gerekiyo ben kopya tercih ediyom bazen bozuk cıksada... |
BaRNeY |
İletim - 26/09/2004 : 16:17:24 bence de hala pahalı oyunlar az bir düşüş var korkarım ben yine kopya oyun almaya devam edeceğim |
Fisher_Sam |
İletim - 25/09/2004 : 23:32:21 Walla aynen. Ben şimdiden NFSU2 için para biriktirmeye başladım...:) |
zeina |
İletim - 17/09/2004 : 20:27:15 arkadaslar fiyat olayı oyununa gore degisiyo ben sims hastasıyım ve aldıgım simslerin hepsi kopya pahalı geliyo bana yeni gelen the sims 2 nin fiyatıda el yakıyo napcaz bilmiyorum |
|
|
|