AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Neyin oyununu yapmak isterdiniz?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
scorpionfa İletim - 17/04/2005 : 13:00:58
Soru açık ve net. Oyun firmaları artık yeterince yaratıcı olamıyor. Sürekli kendini tekrar ediyor. Aklınızdaki ilginç oyun konularını yazın. Benim fikrime gelince:
Savaş, katliam vs. oyunları artık baydı. Bir inşaat simülasyonu olsa. Fakat bir gökdelen inşaatı. Bizde bu inşaatta çalışan bir işçiyiz diyelim. Her katta farklı görevlerimiz olsun. İlk katlarda basit görevler. Son katlara geldikçe aşağı düşme korkusu iyi bir şekilde aktarılsın. Dar demirlerin üstünde dengeyi sağlamaya çalışalım. Tek bir çivi çakmak için bir çok tehlikeyi atlatalım. kafamıza her an bişeyler düşebilsin. Aklımızı kullanarak bu tehlikelerin üstesinden gelebilelim. Oyunu tepeden bakarak değilde, kendi gözümüzden ya da üçüncü şahıstan oynayalım. Hiçte fena bir oyun olmazdı?

Bir de meşhur commandos oyununu biliyorsunuz değil mi? Bu oyunu kendi gözümüzden oynasak, çok daha heyecanlı olmaz mıydı? Tabi basit FPS ler gibi değil. Düşmanı tamamen sessizce avlayarak olmalı. Thief gibi bir şey olurdu.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
DeMoN_HuNtEr İletim - 08/06/2005 : 11:08:21
puhahahaha aynen . cool einstein sende iyi atmışsın haa. puhahahahha hala gülüyorum. phahuauhuahuauhauhuahuahu iyi misin sen olm ?
puahahahaahaha
DeMoN_HuNtEr İletim - 08/06/2005 : 11:05:56
ben hep koca bir ordu içinde önemsiz bir asker olmayı istemişimmdir (oyunda). mesela 2000 kişilik koca orduda sadece 1 kişii yönetecez. mızrak falan atacaz. öldürdüğümüz adam sayısına bağlı olarak rütbbemiz artacak. cal of duty nin ilk böölümlerinde bu hissi vermişti ama sonradan oyun bozuldu. moh da call of duty de half life 2 de fln resmen DÜNYAYI KURTARAN ADAM oluyoruz. ben böle olmayan bi oyun isterdim yane.
Soldier İletim - 08/06/2005 : 10:33:35
Mithatcan sana katılıyorum.Ama gülmekten.
dark_knight İletim - 08/06/2005 : 08:54:46
cool_einstein ne demek istediğini tam anlamadım ama anladığım kadarıyla şöyle bir oyun istiyorsun:
Adamın yaşam simülasyonu olacak, haftasonu NBA'e ve Dünya Kupası'na katılacak, boş vakitlerinde ne idüğü belirsiz yaratıkları öldürecek, elinde levyeyle kaç hafta geçirecek, sonra vali olup şehri planlıycak, roller coaster falan yapıcak...

Sen naaptın yaa! Bu oyunların karışımı nasıl olur!!
cool_einstein İletim - 08/06/2005 : 00:01:32
benim yapmak istediğim oyun CM, SIMS 2, FIFA, GTA VC, NBA LIVE, DOOM 3, HALF LIFE 2, SIMCITY ve bütün tycon oyunlarının(school tycon, roller coaster tycon gibi) karışımı

0.02 Snitz Forums 2000