|
Yazar |
Konu  |
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 17/04/2005 : 13:00:58
|
Soru açık ve net. Oyun firmaları artık yeterince yaratıcı olamıyor. Sürekli kendini tekrar ediyor. Aklınızdaki ilginç oyun konularını yazın. Benim fikrime gelince: Savaş, katliam vs. oyunları artık baydı. Bir inşaat simülasyonu olsa. Fakat bir gökdelen inşaatı. Bizde bu inşaatta çalışan bir işçiyiz diyelim. Her katta farklı görevlerimiz olsun. İlk katlarda basit görevler. Son katlara geldikçe aşağı düşme korkusu iyi bir şekilde aktarılsın. Dar demirlerin üstünde dengeyi sağlamaya çalışalım. Tek bir çivi çakmak için bir çok tehlikeyi atlatalım. kafamıza her an bişeyler düşebilsin. Aklımızı kullanarak bu tehlikelerin üstesinden gelebilelim. Oyunu tepeden bakarak değilde, kendi gözümüzden ya da üçüncü şahıstan oynayalım. Hiçte fena bir oyun olmazdı?
Bir de meşhur commandos oyununu biliyorsunuz değil mi? Bu oyunu kendi gözümüzden oynasak, çok daha heyecanlı olmaz mıydı? Tabi basit FPS ler gibi değil. Düşmanı tamamen sessizce avlayarak olmalı. Thief gibi bir şey olurdu.
|
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
|
eXpert
Üye

Turkey
İleti 158 |
İletim - 17/04/2005 : 14:30:01
|
Adventure bir oyun hazırlamak isterdim ben.Runaway ve Broken Sword gibi bir oyun...Ama hiçbir şifresi olmayacak,hiçbir yerde ipucu yayınlanmayacak.Oyunu en fazla 3 kişi hazırlayacak ve bu adamlara %100 güveneceğim ki ipucu başkalarına yayılmasın.Eğer böyle bir oyun oluştursaydım,devamı olarak seri çıkartabilirdim.Gerçi hep geçmiş zaman kullanıyorum ama yapamamam için bir neden yok =) |
Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531 |
İletim - 18/04/2005 : 12:08:11
|
Benim GTA III çıktı çıkalı bir hayalim var...İstediğim oyun GTA,sims karışımı online bi oyun.Herkesin evi olucak yaşamı olucak ve dünya büyük olucak.Her yere arabanla ya da yürüyerek gidebiliceksin.Online olmalı bide.Evleri kendin sims'teki gibi kurucaksın ve her meslek olucak.Meslekleride kendin yapıcaksın adam işe gidip gelmeyecek.İstersen iş yerine para kazanmak için sokaklarda dilenebilir ya da kapkaççı olabileceksin.Oyun online olunca birkaç kişi birlikte banka soyabilecek maç yapabilecek filan...Nası? |
 |
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 18/04/2005 : 14:22:34
|
Aynen benim gibi düşünüyosun bomkonger.Bende tam öyle bir oyun tasarlıyodum beynimde. |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |
 |
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 19/04/2005 : 19:16:35
|
Benim aklımda birkaç fikir var:
1-) Bir futbol hakemliği simülasyonu olabilir. Yani FIFA veya PES gibi bir oyunda kararları biz veriyoruz, iyi maç yönetirsek yükseliyoruz, kötü yönetirsek alt lig maçlarına çıkıyoruz vs. 2-)Bu şık aslında bir oyunlar karması. Şöyle ki, öncelikle bilgisayarınızda bazı oyunların kurulu olması gerekiyor. Bilgisayarınızda GTA Vice city kurulu olacak ve oyun bu arabirim üzerinden oynanacak. Ama diyelim bir araba yarışı görevi, hemen yine bilgisayarınızda kurulu olan NFSU 2'ye geçecek. O görevden sonra yine Vice City'ye dönecek ve böyle devam edecek. Yani kendi türlerinde en iyi oyunlar birleştirilerek dünyanın en iyi oyunu elde edilecek.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|