AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Oyun içi video görüntüleri

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
scorpionfa İletim - 26/08/2005 : 16:11:15
Kişisel çabalarımla yapmak istediğim yeni bir uygulamadır. Eski ya da yeni oyunlardan alınan görüntüleri düzenleyip tanıtım videoları oluşturmayı düşünüyorum. Ancak itiraf etmeliyim ki bu iş sandığımdan daha zor olacak. Zira şu anda 3 oyunluk bir karma çalışma için yaklaşık 3 haftadır verdiğim uğraşlar sonunda ortaya 25 GB lık parçalar, reklam içeren video görüntüleri ve dolayısıyla içinden çıkılması zor bir durum oluştu. Yine de bir şeyler yapmak istiyorum. Biten çalışmalar ücretsiz web alanlarına yüklenerek bu bölümde duyrulacaktır.
Öncelikle "Bu konuya ilgi olur mu?" sorusuna cevap arıyorum.
İkinci olarak bir takım sorunlarda beraberinde geliyor. Mesela videonun boyutu ve kalitesi büyük bir sorun teşkil ediyor. Büyük boyutta kaliteli bir görüntüye sahip videoyu hem upload etmek hem de download etmek çok zor oluyor. Bunun için galiba, kısa ve kaliteden bir miktar taviz vererek bir şeyler yapmam lazım.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
serdar69 İletim - 10/07/2006 : 15:54:35
bende merak ettim şimdi. kardeşim zahmet olmazsa bi atsanda izlesek...
scorpionfa İletim - 01/10/2005 : 20:00:17
Görmek istiyorsan yeniden yükleyeyim. Ama devamı yok şu an için. Çünkü oyun yok. Oyun olmayınca da film yok. Üstelik yazıda yok. Vakit dersen, o hiç yok. Neyse, bekleyelim, ya sabır diyelim, düzelir zamanla... Ah birde şu yapımcılar her yıl uyguladıkları "noel e kadar beklesin, iyi iş yaparık" mantığını bir bırakabilseler.
ençok_25_yirmibeşkarakter İletim - 01/10/2005 : 00:37:25
QuickFile stops its free service. Premium users can still download files. Please visit www.rapidshare.de for fast downloads.
çok geç kaldım sanırım..devamı var mı bu arada...?
umutcanuguz İletim - 27/09/2005 : 18:15:02
Uğraştığına deymiş
yunuslacin İletim - 31/08/2005 : 19:35:02
izledim.dediğin gibi biraz taviz verilmiş.ne bilim biraz yağlı boya gibi olmuş.bu da biraz gerçekçi gösteriyo aslında.fon müziği çok süper olmuş.
çalışmalarının devamını dilerim.

0.03 Snitz Forums 2000