AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 max payne 2 nasıl?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
omersinan İletim - 15/11/2003 : 23:46:32
sizce max payne 2 nasıl?oyunu beyendiniz mi?şahsen ben oyunu sırf grafikleri için bitirdim çünkü mükemmel grafikleri var.bir de iğrenç bir senaryosu.bi kere bax hiç düzelmiyor.oyunun yarısında yaralı olarak oynuyoruz.mona kaçıyor biz kovalıyoruz.hele o maxın rüya gördüğü bölümler çıldırtıyor beni.zaten senaryosu iğrenç bir de rüya görüyor onunla uğraşıyoruz.

bir de oyunu konusu ile ilgili bir şey soracam.mona sax kim?neden bizimki onunla beraber kelle avına çıkıyor.neden max işini bırakıyor da monanın peşinden koşuyor?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
n/a İletim - 28/05/2004 : 20:58:24
Zaten Max Payne' nin yapımında Matix' in Bullet time' ını kullanmışlar. Oyunun güzelliği orta derecede.
HASSOOO İletim - 19/12/2003 : 22:38:37
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Oyunu beğenmedim, ben zaten bunun babasınıda sevmezdim )) 3 yıl bekledikten sonra belki adam gibi birşeyler çıkartmışlardı diye aldım tam bir hayal kırıklığıydı.....

Evet, benim de sülalesi ile pek iyi irtibatım olmadı. Her ne kadar oynasak da ilkini, gözüm tutmamıştı. Hele ikincisi felaket... "Enter The Matrix" dururken ne diye zaman harcadım ona bilmem. Kesinlikle ama kesinlikle oynanabilecek bir şey değil o oyun. Matrix bana göre Max amcanın tarzında bir oyun ve onu ona-yirmiye katlar...
alper86 İletim - 19/12/2003 : 15:11:25
millet max payne 2 kaç part'tan oluşuyor.3 tane idi çok kolay bitirdim.max payne 1 daha uzundu .ben mi yanlış hatırlıyorum?
CeLLaT İletim - 13/12/2003 : 07:12:02
Senaryo bakımından çok zayıf bir oyun çok klişe çoooook.Grafikleri ve Bullet Time olayını geliştirmişler bi tek o güzel olmuş.Karşınıza çok sayıda adam gelince bullet time göstergenizin sarı olması ve bu esnada kurşun doldurma (reload) tuşuna basmanızla birlikte Max'in etrafında kabadayılar gibi bi tur dönerek ağır çekimde "Hayda Breh" çekmesi çok hoş olmuş.Bunun haricinde oyun vasat sırf diyalogları dinliyim de ingilizcemi ilerleteyim diye oyunu bitirdim desem yeridir.
gesen İletim - 03/12/2003 : 07:47:33
ben oyunu o kadar da kötü bulmadım,
oyun oynamak için bilgisayarın başına oturuken eğer örneğin MOHAABoynayacaksam geriliyorum ve adrenalinim yükseliyor,
oysa MP2 oynayacaksam biliyorum ki çok da gerilmeden sakin sakin oynayabileceğim.
herkese selamlar.

0.03 Snitz Forums 2000