sizce max payne 2 nasıl?oyunu beyendiniz mi?şahsen ben oyunu sırf grafikleri için bitirdim çünkü mükemmel grafikleri var.bir de iğrenç bir senaryosu.bi kere bax hiç düzelmiyor.oyunun yarısında yaralı olarak oynuyoruz.mona kaçıyor biz kovalıyoruz.hele o maxın rüya gördüğü bölümler çıldırtıyor beni.zaten senaryosu iğrenç bir de rüya görüyor onunla uğraşıyoruz.
bir de oyunu konusu ile ilgili bir şey soracam.mona sax kim?neden bizimki onunla beraber kelle avına çıkıyor.neden max işini bırakıyor da monanın peşinden koşuyor?
Ben de oyunu sorf birincisinin hatrına bitirdim. Şimdi tekrar başlıycam gerçi ama bullet - time olayı olmasa hayatta oynamazdım bu oyunu. Ayrıca çok da kısa bir oyun, ama grafikleri filan hakkaten güzel.
some are born to sweet delight; some are born to endless night
Grafik bakımından oyun cidden güzel. Senaryosu ikincisine göre daha hafif kaçmış. Bir iki yerde "Oha!" diye tepki verdiğim oldu. Ama yine de oyunun senaryosu bir noktaya kadar sizi sürekli merak içinde bırakıyor, ondan sonra bir düşüşe geçiyor.
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Oyunu beğenmedim, ben zaten bunun babasınıda sevmezdim )) 3 yıl bekledikten sonra belki adam gibi birşeyler çıkartmışlardı diye aldım tam bir hayal kırıklığıydı.....
Arkadaşlar bu Max Payne 2 yi büyük beklentiyle aldım. Fakat daha oyuna başlar başlamaz oyun kitlendi. Hani şu hastanede ilk adamla karşelşır karşılaşmaz. Bu nedeni ne olabilir bana açıklarmısınız. Donanımdan kaynaklandığını sanmıyorum. Teşekkürler.. ybkose@hotmail.com