AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sağlık
 Vücut geliştirme mevzusu yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
GoaL-KeePeR 2 İletim - 14/04/2008 : 19:59:16
ya beyler ben sınıf arkadaşımla vücut geliştirme salonuna yazıldım dambıl felan aldım, yaklaşık 1 haftadır gidiyoruz benim çevredeki bazı arkadaşlar ve büyüklerim bu yaşlarda (yaşım 15.5) vücut geliştirme boyun kısa kalmasına ve kasların hep aynı seviyede kalmasına sebep olur diyo(boyum 1.83 civarı bişey). Bunları duyunca da ben biraz korktum biraz araştırıcam öyle bişey varsa bırakmayı düşünüyorum sizden de bi fikir alayım dedim
saygılar.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
AftieL İletim - 13/10/2011 : 15:59:38
o yaşta o boy vallahi helal :)
sabırtası İletim - 07/10/2011 : 00:40:03
eline sağlık
ShiLMyrO İletim - 17/04/2008 : 15:36:22
alıntı:
GoaL-KeePeR 2 tarafından yazılan:

@by ozoney
Güzel dedin de benim baskete fazla ilgim yok futbol daha çok ilgimi çekiyo. Benim vücut da (dikkat ettiğim kadarıyla) yaşıtlarıma göre fazlaca uzun ve kalıplı.
Ama iyi fikir ya aslında, düşüneyim bunu :D

@kabil
Ben şimdiden ipin ucundan tutayım dedim zaten fazla abartmaya niyetim yok. Dediklerin kulağıma küpe olacak.

@Dodo
Haklısın aynısını babam da bana anlattı fazla zorlamamamı istedi

Saolun arkadaşlar, saygılar...

Görüyorum vücut çalışanları bıraktıktan sonra sarkıyor direk.Mesela yer misin yemez misin de vehbi vardı onun gibi olmak istemezsin herhalde.Basketbol oynarsan gerçekten bacak kasların ve kol kasların çalışıyor.Zaten antremanlarda mekik vs çalışıyosun.Basketbol oynadığın için yapılı bir vücudun oluyor.Emin ol futboldan çok daha keyifli bir spor basketbol.Futbolun o monotonluğu yok.Sürekli hareket var.Futbolda ise o hareketlilik 15 dakka oluyor.Ama bu sporda maç ne kadar sürerse devamlı hareketlilik var bence oynarsan çok seversin.
GoaL-KeePeR 2 İletim - 15/04/2008 : 19:36:59
@by ozoney
Güzel dedin de benim baskete fazla ilgim yok futbol daha çok ilgimi çekiyo. Benim vücut da (dikkat ettiğim kadarıyla) yaşıtlarıma göre fazlaca uzun ve kalıplı.
Ama iyi fikir ya aslında, düşüneyim bunu :D

@kabil
Ben şimdiden ipin ucundan tutayım dedim zaten fazla abartmaya niyetim yok. Dediklerin kulağıma küpe olacak.

@Dodo
Haklısın aynısını babam da bana anlattı fazla zorlamamamı istedi

Saolun arkadaşlar, saygılar...

kabil İletim - 15/04/2008 : 18:24:29
bence 17 olmayı bekle derim.boyunda daha uzayacaktır.(21 yaşına kadar boy uzar).17 yaşındada fazla ağırlık altına girmeden sadece vücuda hoş bir görüntü ve zinde tutacak bir program uygula derim.
keza fazlası zaten iğrenç duruyo.bıraktıktan sonrada göbek olmasına neden olur fazla ağır çalışmak.

0.03 Snitz Forums 2000