|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Kyoshi |
İletim - 30/07/2005 : 00:14:28 Herkese merhaba...Forumlara göz atıyordum...Sonra diş fırçamın yıprandığı ve değiştereceğim aklıma geldi(Ne alakaysa..)Bende sizden öneri alayım dedim.Ama bilmiyorum verceğiniz öneriler reklam olarak mı kabul ediliyor????Eğer edilmiyorsa kullandığınızz ve beğendiğiniz diş fırçalarını bana önerirmisiniz.
(((Bilmiyorum saçmaladım mı Saçmaladıysam kusura bakmayın...Gece gece beynim sulandı herhalde....))) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
AftieL |
İletim - 13/10/2011 : 16:50:47 Diş fırçasının reklamı olsa ne olur olmasa ne olur? :) |
sabırtası |
İletim - 07/10/2011 : 00:48:11 bencede reklam olur zaten forum kuralları gereğince reklam yapmak yasak sanırım |
major |
İletim - 30/07/2005 : 20:07:11 Helal olsun yani süper konulardan sonra gerçekten gerekli bir konu daha...Umarım insanlar bilgilenir buralardan...Neyse yav kardeşim diş fırçasımı vardı eskiden biz dişlerimizi o zamanlar süper mikrodalga fırınları temizlemeye yarayan fırçalarla temizliyorduk. Zaten o zamanlar bilgisayar monitörleride plazmaydı yani o zamanlar eskidendi :D... |
McFurkan |
İletim - 30/07/2005 : 17:45:53 Ben dişmi fln fırçalamazdım, sarı renge bürünmüş kötü görünümlü dişlerim vardı benim. 3-4 ay önce kapıma birisi geldi elinde dış fırçası, okul çantası, gravat gibişeyler var; -Bunlardan bir tane alır mısınız? Yardım amaçlı satıyoruz dedi. Adamın yüüzne güvendim, temiz birine benziyordu. İçimdende; -Zamanında sigara dişleri bozdu, dişler kötü...alayım be dedim. Diş fırçasını aldım, zaten adam bana diş fırçasını uzattı. 500 ye aldım. dişlerim düzeldi çok iyi... marka diyorsanız...valla üstünde birşey yazmıyor. |
HASSOOO |
İletim - 30/07/2005 : 15:15:52 Gaffur uzatma |
|
|
|