Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
lovestation_ws
İletim - 21/08/2006 : 23:53:57 selam arkadaslar still life'i bitirmeye calısıyorum ama ne mümkün adım bası bi bulmaca cıkıyo karsınıza neyse coğunu öle böle gectim fakat benden cilingir olmaz bu maymuncuk olayını bi beceremedim mavi pimler tamam sarı pimler tamam kırmızı pimlere gelince... dunya kadarda tam cözümlere baktım aynısını uyguluyorum olmuyo still life 'i bitirmiş arkadaslar varsa lovestation_1@hotmail.com dan bana yardım edebilirseniz inanın cok mutlu olurum 3 gundur uğrasıyorum :(( acıyın ya :)
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
lovestation_ws
İletim - 25/08/2006 : 02:08:31 evet ya katili öğrenemedik ama katil belli galiba richard _?
Mérula Alba
İletim - 24/08/2006 : 01:48:16 Sen olmasan ne yapardım ben?
Şu oyunun ikincisi çıksa da artık katilin kim olduğunu öğrensek yaw!...
lovestation_ws
İletim - 24/08/2006 : 01:09:31 ablacım saol sayende bende katıldım oyunu bitirnişler kervanına :) ama inan bana o tabloyu o kadar inceledimki sağa cevirdim sola cevirdim o kadar gözlende baktım demek tam arkasını cevirip göze tıklamamısım neyse mazide kaldı tekrar tesekkur ederim size ii calısmalar...(hadi hadi sayemde oyunuda oynadın bu arada )
Mérula Alba
İletim - 24/08/2006 : 00:09:27 Gönderdiğin save dosyasını aldım ve oynadım. Bıçağı yerden almam o kadar basit oldu ki... Sana birçok kez tabloya tıklamanı söylemiştim ama sen inatla tıklamamışsın. Yapman gereken tam olarak şu: Tabloya tıkladığında, tablo envanterinde görünüyor. Envanterde tablonun arkasını çevir ve envanter menülerinden hemen sağ alt köşede beliren "göz" ikonuna tıkla. Sonra da bıçağı almak için jakuzinin oraya git. Bakalım alacak mı bıçağı? Alacak tabi. Daha önce de dediğim gibi bıçağı almak için hiçbir neden sunmamışsın hatuna. Tablonun envanterinde görünmesi onu incelediğin anlamına gelmiyor.
Olur da yine başaramazsan, bıçak alınmış save dosyasını gönderirim sana
lovestation_ws
İletim - 23/08/2006 : 19:54:11 inanın bana ta bastan basladım yine aynı seyi yaptı ama bu sefer tam cözümlerle oynadım heralde eksik bişe yapmıs olamam bişe soracam resmi incelediğimde arkasının şişik olduğunu görüyoruz o zaman kız bişi diyomu bende demiyo sadece geri yapıp assağıya inip bıcağı alayım diorum ama ne mumkun aynı seyi söylüyo
istersniz o andan baslayan save dosyasını yollıyayım bide siz bakın ne olur cvp ...