|
Yazar |
Konu |
lovestation_ws
Üye
Turkey
İleti 8 |
İletim - 21/08/2006 : 23:53:57
|
selam arkadaslar still life'i bitirmeye calısıyorum ama ne mümkün adım bası bi bulmaca cıkıyo karsınıza neyse coğunu öle böle gectim fakat benden cilingir olmaz bu maymuncuk olayını bi beceremedim mavi pimler tamam sarı pimler tamam kırmızı pimlere gelince... dunya kadarda tam cözümlere baktım aynısını uyguluyorum olmuyo still life 'i bitirmiş arkadaslar varsa lovestation_1@hotmail.com dan bana yardım edebilirseniz inanın cok mutlu olurum 3 gundur uğrasıyorum :(( acıyın ya :) |
by lovestation |
|
lovestation_ws
Üye
Turkey
İleti 8 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye
Turkey
İleti 660 |
İletim - 22/08/2006 : 03:07:54
|
Bir de şuna bak bakalım. Bu arada senin çektiğin resme bakamadım ama bu işine yarayabilir. Elindeki maymuncuktan ucu çentikli olan T, yuvarlak olan O. Mavi renkte olanlar:M1, M2, M3, M4, M5 Sarı renkte olanlar: S1, S2, S3, S4, S5 Kırmızı renkte olanlar: K1, K2, K3, K4, K5
http://www.resimload.com/141107/KVL_Image8.jpg |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
|
|
lovestation_ws
Üye
Turkey
İleti 8 |
İletim - 22/08/2006 : 21:58:21
|
ablacım cok tesekkur ederim ilgin için sanırım bu oyunu bitirmişsin... yardımınla gectim o bölümü ve son bölümlere yaklastım pad house ye gidiyorum pc masasının ustunde bi tablo var resmi incelediğimde arkası şişik ve bana diolarki assağı in banyoya gir alet cantasının önünden bıcağı al ve git o resme kullan bıcağın yanına geliyorum tıklıyorum ve '' i dont seem to have any use for an exacto right now '' diyo ve almıyo ne yapıcam tekrar yardımcı olursan cok sevinirim zaten burdan sonrda bitiyo heralde ... ii calısmalar |
by lovestation |
|
|
Mérula Alba
Seçkin Üye
Turkey
İleti 660 |
İletim - 22/08/2006 : 22:53:48
|
lovestation_ws, alet çantasının orda o bıçak evet. Ama görmesi, alması çok zor. Ben de çok zor bulup almıştım. İyice bak. Eminim bulursun bir yolunu. Çok uzun zaman oldu oynayalı. Yoksa tam olarak nerde olduğunu söylerdim. Ancak şunu hatırlıyorum sanki; alet çantasına tıklama. Biraz daha önüne tıklayacaksın galiba. Umarım bulursun. Dediğin gibi oyunun sonuna gelmişsin. Bu arada tabloya bakmadan jakuzinin oraya gittiysen hiçbir amaç görmediği için bıçağı almıyor da olabilir.
|
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
|
|
lovestation_ws
Üye
Turkey
İleti 8 |
İletim - 22/08/2006 : 22:57:06
|
ablacım tamam bıcak yerde cok zor görünüyo evet gördüm ama üstteki yazımda dediğim gibi alması içintıkladığım zaman bana o yukardaki ingilizce yazıyı dio ve almıyo :( |
by lovestation |
|
|
Konu |
|
|
|
|