|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| silver |
İletim - 02/12/2003 : 22:33:52 merhaba oyunda doktor saat yedı ıcın randevu verdı , ayrıca fotograf maıknasıyla dıs duvardakı seklın resmını cektım ne yapmam gerktıgını bılemıyorum harıtadan da gıtmem gereken ksabaya gıdemıyorum bılgı veren olursa cok sevınırım bol maceralı gunler dılerım |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| thakki1 |
İletim - 07/12/2003 : 00:30:42 shadow hocam silver arkadaşımız başka bir konuda sorunun çözümünü yazmış, şimdi deneyeceğim olmazsa isterim, bu aralar bende iş nedeniyle bir hayli yoğunum, ayrıca bir tam çözüm yazısıyla uğraşıyorum ve yine iş nedeniyle 1 haftalığına kıbrısa gideceğim, baktım olmuyor dönüşte senden save isterim |
| silver |
İletim - 06/12/2003 : 00:12:48 merhaba oyun ıyıce heyecanlı-karmasık ve korkunc bır hal aldı ucuncu bolume gectım ısteyen arkadaslara puzzle yerlerının cozumunu yollarım |
| shadowwalker |
İletim - 05/12/2003 : 20:04:05 haydaaa halledememişmiydin sen o işi thakki hocam deseydin oraya kadar gelip save'i yollardım. ama şimdi sınavlar başlıyor bir hafta kadar yokum. eğer halen eline save gelmesse mesaj at oynayalım oraya kadar... |
| thakki1 |
İletim - 05/12/2003 : 03:02:34 cevap yazacaktım ama bölümü geçmişsin, eğer ikinci bölümün(bahçivanın öldürüldüğü ve senin müfettişle birlikte bahçeye indiğin bölümün) bir save dosyası varsa bana yollarsan sevinirim, benim oyun tam orda windows'a atıyor |
| stone2003 |
İletim - 03/12/2003 : 14:10:15 bu oyuna bu aksam insallah baslayacam :) |
|
|
|