AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 black mirror(takıldım)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 2

silver
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 02/12/2003 :  22:33:52  Bilgileri Göster  silver için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba
oyunda doktor saat yedı ıcın randevu verdı , ayrıca fotograf maıknasıyla dıs duvardakı seklın resmını cektım ne yapmam gerktıgını bılemıyorum harıtadan da gıtmem gereken ksabaya gıdemıyorum bılgı veren olursa cok sevınırım bol maceralı gunler dılerım

gesen
Seçkin Üye

İleti 135

İletim - 03/12/2003 :  07:42:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba yektaali (veya çocuğu),
uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu,
sorunun cevabını bilmiyorum,sadece buralarda yeniden görünmene sevindiğimi söylemek istedim.
selamlar
Sayfanın En Üstüne Git

silver
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 03/12/2003 :  10:48:49  Bilgileri Göster  silver için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
herkese merhabalar:))
benım ben :) evet epydır yoktum cunku dısıme gore saglam bır advanture yoktu ,ama sımdı aynı anda uc oyun bırden oynuyorum,en basta dunyanın merkezıne seyahat,sonra uru ve black mirror (gercı oyunun crack kısmı ugrastırdı ama tesadufen buldum )benım oglan bu aralar ders ve kurs arasında oldugundan mumkun degıl buralara ugrayamaz,cok nadır empıre earth yada cm4 oyunuyor,bu arada black mirror benı cok oyalıyor konu baslıgındakı bolumu gectım aslında bu oyunların cozumu cogu zaman tesaduflere dayanıyor cok ılgınc ,herkese bol oyunlu maceralı gunler dılerım sevgıyle kalın yekta ali-tekirdağ
Sayfanın En Üstüne Git

stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142

İletim - 03/12/2003 :  14:10:15  Bilgileri Göster  stone2003 için bir ICQ İletisi Gönder  stone2003 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyuna bu aksam insallah baslayacam :)

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
ATATÜRK
"basit yaşa ki başkaları da yaşasın"
gandi
mtas@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 05/12/2003 :  03:02:34  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cevap yazacaktım ama bölümü geçmişsin, eğer ikinci bölümün(bahçivanın öldürüldüğü ve senin müfettişle birlikte bahçeye indiğin bölümün) bir save dosyası varsa bana yollarsan sevinirim, benim oyun tam orda windows'a atıyor

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 05/12/2003 :  20:04:05  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
haydaaa halledememişmiydin sen o işi thakki hocam deseydin oraya kadar gelip save'i yollardım. ama şimdi sınavlar başlıyor bir hafta kadar yokum. eğer halen eline save gelmesse mesaj at oynayalım oraya kadar...

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu   
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000