AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Syberia 2 lütfen yardım edin!!!! Kafayı yiyecem

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
hakan55555 İletim - 03/05/2004 : 11:53:04
Arkadaşlar bir dağın tepesinde telsizlerin olduğu yerdeyim!!! Uçaktan 0328 nolu kodu buldum ondan sonra sanırım treninde konumunu bulmam gerek ne yapmalıyım yada kısaca ben burdan kurtulup nasıl ilerliyecem!!! Cevap veran arkadaşlara çok teşekkürler !!!Bu arada plotu uyandırdım oda benim birşey yapmamı istiyor!!!!Lütfen yardım edin??????????????
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
thakki1 İletim - 03/05/2004 : 12:52:05
dostum 0328 kodunu radarda yazman lazım, bunu yapınca boris uyanıyor(radarı bulmak için kayalardan tırmandıktan sonra sol taraftam devam ediyorsun), kodu radara girip mikrofondan borisle konuşup onu uyandırdıktan sonra, yanına gidip bütün konularda konuş, tekrar uçağın içine gir, sol üstte bir panel daha var, ona herhangi bir sayı gir ve alttaki küçük butona bas, borisle birkez daha konuş, senden trenin koordinatlarını isteyecek, radarın olduğu bölgeye geri dön(radarı açmayı unutma), ekranda birşey görünmüyor, sağ taraftaki kuleye tırman ve radarın antenini 2 kez çevir(B konumuna gelecek), aşağı inip radar ekranına bak, 80 ve 20 kooardinatlarını göreceksin, uçağa dönüp kokpite girererk sol üstteki panele 80 ve 20 sayılarını gir ve alttaki küçük butona bas, fırlatma mekanizması seni trenin yanına postalayacak

0.03 Snitz Forums 2000