AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Syberia 2 lütfen yardım edin!!!! Kafayı yiyecem
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

hakan55555
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 03/05/2004 :  11:53:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bir dağın tepesinde telsizlerin olduğu yerdeyim!!! Uçaktan 0328 nolu kodu buldum ondan sonra sanırım treninde konumunu bulmam gerek ne yapmalıyım yada kısaca ben burdan kurtulup nasıl ilerliyecem!!! Cevap veran arkadaşlara çok teşekkürler !!!Bu arada plotu uyandırdım oda benim birşey yapmamı istiyor!!!!Lütfen yardım edin??????????????

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 03/05/2004 :  12:52:05  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dostum 0328 kodunu radarda yazman lazım, bunu yapınca boris uyanıyor(radarı bulmak için kayalardan tırmandıktan sonra sol taraftam devam ediyorsun), kodu radara girip mikrofondan borisle konuşup onu uyandırdıktan sonra, yanına gidip bütün konularda konuş, tekrar uçağın içine gir, sol üstte bir panel daha var, ona herhangi bir sayı gir ve alttaki küçük butona bas, borisle birkez daha konuş, senden trenin koordinatlarını isteyecek, radarın olduğu bölgeye geri dön(radarı açmayı unutma), ekranda birşey görünmüyor, sağ taraftaki kuleye tırman ve radarın antenini 2 kez çevir(B konumuna gelecek), aşağı inip radar ekranına bak, 80 ve 20 kooardinatlarını göreceksin, uçağa dönüp kokpite girererk sol üstteki panele 80 ve 20 sayılarını gir ve alttaki küçük butona bas, fırlatma mekanizması seni trenin yanına postalayacak

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000