|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| purgation |
İletim - 22/05/2004 : 18:44:20 Selam macera aksiyon oyunu degil ama advanture bölümünü bulamadıgım icin buraya yazıyorum abi takıldım 2inci bölümün sonunda iste tam cözümüne bakıyorum .. Yine olmuyor.. ikinci bölümün sonlarına dogru madene iniyoruz orda varilin bosaltım üzerindeki iple cekiyorum asagı iniyorum fakat orada ki ısıkları acamıyorum siyah kuleyi bıcak yaptım ama yine acılmıyor bir terslik var.. tam cözümünde siyah kuleyi bıcak yapıp orayı acın yazıyor ama yaptım eksik birseyde yok.. olan kırmızı yere hep bastım.. Bilen bir arkadas yazsın lütfen.. Bekliyorum. |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| purgation |
İletim - 27/05/2004 : 18:44:57 Hmm.. Dr Hermann'ın evinde bir işaret görüp fragmanın girdigini yazmıssın. Onu göremedim.. Baktım ama yoktu.. Resim felan varsa gönderirsen sevinirim. Sonra tekrar ikinci bölüme baslayım.. |
| stone2003 |
İletim - 24/05/2004 : 23:35:06 o zaman daha evvelden bir yerde eksik bir şey yapmışsın mutlaka çünkü oyunun tam çözümünü ben yazdım çözümde hata yok... |
| purgation |
İletim - 24/05/2004 : 22:33:21 elektrik kutusunu acamıyorum ki onları göremiyorum hem.. Tam cözümünde siyah kaleyi bıcak yapıp acın orayı ve telleri baglayın felan yazıyordu... Acamıyorum ki telleri felanda görmüyorum. Sag tusada basmıyor. Sol tusa basınca ''I think it could work'' '' Nothing'' diyor.. Oraya geldim o kadar canım sıkıldıki :(( |
| stone2003 |
İletim - 22/05/2004 : 20:07:19 orada elektrik kutusunun içindeki kırmızı,yeşil,mavi, olan 3 teli sırayla bağladınmı?kırmızı ensola,yeşil ortaya,mavi teli en sağa olacak şekide bağladığında ışıklar geliyor. |
|
|
|