AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Black Mirror
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

purgation
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 22/05/2004 :  18:44:20  Bilgileri Göster  purgation'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam
macera aksiyon oyunu degil ama advanture bölümünü bulamadıgım icin buraya yazıyorum abi takıldım 2inci bölümün sonunda iste tam cözümüne bakıyorum .. Yine olmuyor.. ikinci bölümün sonlarına dogru madene iniyoruz orda varilin bosaltım üzerindeki iple cekiyorum asagı iniyorum fakat orada ki ısıkları acamıyorum siyah kuleyi bıcak yaptım ama yine acılmıyor bir terslik var.. tam cözümünde siyah kuleyi bıcak yapıp orayı acın yazıyor ama yaptım eksik birseyde yok.. olan kırmızı yere hep bastım.. Bilen bir arkadas yazsın lütfen.. Bekliyorum.

..and the road becomes my bride

stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142

İletim - 22/05/2004 :  20:07:19  Bilgileri Göster  stone2003 için bir ICQ İletisi Gönder  stone2003 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
orada elektrik kutusunun içindeki kırmızı,yeşil,mavi, olan 3 teli sırayla bağladınmı?kırmızı ensola,yeşil ortaya,mavi teli en sağa olacak şekide bağladığında ışıklar geliyor.

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
ATATÜRK
"basit yaşa ki başkaları da yaşasın"
gandi
mtas@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

purgation
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 24/05/2004 :  22:33:21  Bilgileri Göster  purgation'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
elektrik kutusunu acamıyorum ki onları göremiyorum hem.. Tam cözümünde siyah kaleyi bıcak yapıp acın orayı ve telleri baglayın felan yazıyordu... Acamıyorum ki telleri felanda görmüyorum. Sag tusada basmıyor. Sol tusa basınca ''I think it could work'' '' Nothing'' diyor.. Oraya geldim o kadar canım sıkıldıki :((

Sayfanın En Üstüne Git

stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142

İletim - 24/05/2004 :  23:35:06  Bilgileri Göster  stone2003 için bir ICQ İletisi Gönder  stone2003 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
o zaman daha evvelden bir yerde eksik bir şey yapmışsın mutlaka çünkü oyunun tam çözümünü ben yazdım çözümde hata yok...

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
ATATÜRK
"basit yaşa ki başkaları da yaşasın"
gandi
mtas@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

purgation
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 27/05/2004 :  18:44:57  Bilgileri Göster  purgation'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm.. Dr Hermann'ın evinde bir işaret görüp fragmanın girdigini yazmıssın. Onu göremedim.. Baktım ama yoktu.. Resim felan varsa gönderirsen sevinirim. Sonra tekrar ikinci bölüme baslayım..

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000