|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Mérula Alba |
İletim - 07/07/2004 : 21:33:04 Elimde birkaç oyun adı var. Bu arada syberia 1 ve 2 yi bitirdim ve gerçekten müthişti. Bana Syberia serisini aratmayacak adventure oyunları oynamak istiyorum. Elimdeki oyun listesi şöyle: Byzantine, Escape From Monkey Island, Largo Winch, Runaway, Broken Sword... Sizce bu oyunlardan hangisi bana syberia serisini aratmaz? Engin bilgilerinize ihtiyacım var. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| thakki1 |
İletim - 26/07/2004 : 10:12:17 cyro ve wanadoo nun çıkardığı oyunlar genelde kaliteli oluyor, adventure tutkunu olarak birkaç oyun tavsiye edebilirim, broken sword(tüm seri), the longest journey, post mortem birde psx için echo night isimli çok ilginç bir adventure vardı ruhlara yardım ederek huzura kavuşmalarını sağlıyordun |
| kohan |
İletim - 22/07/2004 : 23:29:27 larry serisi kardeşim onun üstüne adventure fln tanımam bn bul bi yerden özellikle larry 7 nin grafikleri hala güzel tavsiye ederim |
| anilanar |
İletim - 21/07/2004 : 02:32:42 Elindeki oyunların güzellik sıralaması Monkey Island 4, Runaway, Broken Sword, Largo Winch ve Byzantine. Ayrıca Grim Fandango'yu kesinlikle bul. The Curse Of Monkey Island da çok güzeldir. Post Mortem de fena sayılmaz. |
| HASSOOO |
İletim - 20/07/2004 : 10:55:53 Largo da fena değildi. |
| whiteraistlin |
İletim - 11/07/2004 : 20:43:05 Myst, Riven, Exile. Eski oyun arşivlerinden bulabilirsen Loom.
Yok bulamazsan hiç düşünmeden Monkey Island derim ben sana  |
|
|
|