|
| Yazar |
Konu  |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 07/07/2004 : 21:33:04
|
Elimde birkaç oyun adı var. Bu arada syberia 1 ve 2 yi bitirdim ve gerçekten müthişti. Bana Syberia serisini aratmayacak adventure oyunları oynamak istiyorum. Elimdeki oyun listesi şöyle: Byzantine, Escape From Monkey Island, Largo Winch, Runaway, Broken Sword... Sizce bu oyunlardan hangisi bana syberia serisini aratmaz? Engin bilgilerinize ihtiyacım var. |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
|
|
stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142 |
İletim - 11/07/2004 : 15:09:59
|
| ilk oyun hariç hepsını oynadım,gayet ıyı oyunlar.hepsını farklı bır tadı var. |
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" ATATÜRK "basit yaşa ki başkaları da yaşasın" gandi mtas@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
|
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 11/07/2004 : 20:43:05
|
Myst, Riven, Exile. Eski oyun arşivlerinden bulabilirsen Loom.
Yok bulamazsan hiç düşünmeden Monkey Island derim ben sana  |
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/07/2004 : 10:55:53
|
| Largo da fena değildi. |
 |
|
|
anilanar
Seçkin Üye

Turkey
İleti 36 |
İletim - 21/07/2004 : 02:32:42
|
| Elindeki oyunların güzellik sıralaması Monkey Island 4, Runaway, Broken Sword, Largo Winch ve Byzantine. Ayrıca Grim Fandango'yu kesinlikle bul. The Curse Of Monkey Island da çok güzeldir. Post Mortem de fena sayılmaz. |
 |
|
|
kohan
Üye

Turkey
İleti 209 |
İletim - 22/07/2004 : 23:29:27
|
| larry serisi kardeşim onun üstüne adventure fln tanımam bn bul bi yerden özellikle larry 7 nin grafikleri hala güzel tavsiye ederim |
ÖLMEK bilmeyen biri için reçetesi olan, şu çocuğa versin bi zahmet... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|