|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Mérula Alba |
İletim - 24/12/2004 : 18:23:47 Return to Mysterious Island - Geçemediğiniz Yerler Yardım
Return to Mysterious Island Tam Çözümler İpuçları Yardım Rehber
oyunda oldukça ilerledim. Jep'i(maymun)iyileştirdikten sonra değirmene gidip ağaçtaki maymuna hediye gönderdim jeple. daha sonra "jep + seal fat" birleştirip makinayı yağladım ve değirmeni çalıştırdım. keki de yapıp pişirdim. Şimdi ise "jep + knife" yapmam gerekiyor ama maymun elindeki yağı bırakmıyor bu yüzden bıçakla birleştiremiyorum. öööle kalakaldım. ne yapcam şimdi aha? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
fulyaa |
İletim - 03/11/2007 : 03:16:31 arkadaşalr bu yeraltı gölüne nereden gidioruz yardımcı olurmusunuz lütfennn |
nexiauo |
İletim - 07/07/2007 : 15:17:56 savina ben saltpeter i bulamadım ne olur bana yardımcı olurmusun |
ShApErD |
İletim - 07/09/2006 : 16:19:34 İçerik silindi! |
Mérula Alba |
İletim - 07/09/2006 : 16:04:10 Kirpinin dikenlerini çıkardın mı? Eğer çıkarmadıysan bıçakla kirpiyi envanterde birleştir, daha sonra da narchotic plant ile dikensiz kirpiyi birleştir. Sudaki hayvanı tüfekle vurarak da öldürebilirsin. Tabii öncelikle kurşun yapman lazım. |
chipbil |
İletim - 07/09/2006 : 14:13:41 yaa arkadaşlar bende bu oyuna başladım fakat öle bi yerde takıldım ki kafayı yicem...şu denizaltına giden yere indiğimizde karşımıza çıkan balık benzeri bişiy varya onu geçemedim yaaa...benim inventorimdeki kirpi ile narchotic plantı birleştiremiom ya da bişiy yaptım birleştirmio bi türlü yaa...başka alternatif varmı geçmek için yada nerde yanlış yapıyorumda birleştirmio...lütfen cevap bekliom geçen arkadaşlardan.. |
|
|
|