AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Return to Mysterious Island Tam Çözümler İpuçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 24/12/2004 :  18:23:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Return to Mysterious Island - Geçemediğiniz Yerler Yardım

Return to Mysterious Island Tam Çözümler İpuçları Yardım Rehber

oyunda oldukça ilerledim. Jep'i(maymun)iyileştirdikten sonra değirmene gidip ağaçtaki maymuna hediye gönderdim jeple. daha sonra "jep + seal fat" birleştirip makinayı yağladım ve değirmeni çalıştırdım. keki de yapıp pişirdim. Şimdi ise "jep + knife" yapmam gerekiyor ama maymun elindeki yağı bırakmıyor bu yüzden bıçakla birleştiremiyorum. öööle kalakaldım. ne yapcam şimdi aha?

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 30/12/2004 :  15:43:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne yaptım ettim o aptal maymunun elindekini bırakmasını sağladım. Oyunu da bitirdim. Yardım isteyen olurda memnuniyetle yardımcı olurum.

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

m184
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 16/01/2005 :  22:41:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bana yardım savina oyunu bitirmişsin ben maymundayım onu beslemem gerek gidip önüne saman koydum sonra ne yapıcağımı çözemedim yardım et
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 17/01/2005 :  23:32:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba. Hemen ne yapacağına geçiyorum.İlk önce daha önce almış olduğun bir otla ipi birleştir ve maymunun üzerine tıkla. ona samandan yatak yapmış olacaksın. daha sonra ise maymunun karnını doyurman gerekli. Maymunu beslemeye çalıştığında daha iyileşmedği için besleyemeyeceğini söylüyor. İlk önce maymunu iyileştirmen gerek. İyileştirmek için ilk önce şu kaynayan suyun ordaki yılanın yanında duran otu alman gerek.Eğer aldıysan sorun yok. Almadıysan oraya git ve sapan şeklindeki çubuk ile yılının kafasını sıkıştır ve hemen yanındaki otu al.Otu aldıktan sonra çubuğu geri almayı unutma. Daha sonra merdivenleri tamir etmek için aldığın bir ayak izi vardı. Tekrar oraya git ve bir ayak izi daha al. (bu ayak izini tüm oyun boyunca tekrar tekrar alman gerekecek.) Ayak izini aldıktan sonra hasta maymunun yanına git. Mymunun olduğu kulübede hemen sağ tarafta dönen bir alet var. Ayak izini o aletin üzerine koy ve tıkla. Kap yapmış olacaksın. Ancak kabın pişirilmesi gerek. Eğer oradaki fırını tamir ettiysen ateş yak. Ateşi yaktıktan sonra pişirmeye kalktığında ısının yeterli olmadığını göreceksin. Sahile dön. Oyuna ilk başladığın yerde ölü bir fok balığı var. Onu al ve bıçakla parçala. Sonra kulübeye geri dön. Parçaladığın fok balığının derisini fırının önündeki mekanizmaya yerleştir ve daha önce yapmış olduğun kabı pişir.Daha sonra göle git ve göle tıkla. Bir kap su alacaksın. Gölden dönerken kırmızı bir ağaç var. Mable Tree. O ağaçtan akıttığın kırmızı balı da al.Maymunun yanına dön. Gölden aldığın su kabı ile yılanın yanından aldığın otu birleştir ve fırında pişir. İlacımız hazır. İlacı maymuna içir. Bu arada ağaçtaki korkuluktan almış olduğun bez parçalarını gölde yıkamış olman gerek. Temiz, beyaz bez parçalarından birini maymunun başına sar. Maymun artık yemek yemeye hazır. elindeki çam kozalaklarını, portakalları falan doyuruncaya kadar besle. Ancak elinde mutlaka bir adet (hangisi olduğu önemli değil- yeterki limon olmasın) meyve kalsın. Maymun iyileştikten sonra iyi bir uyku çekeceksiniz. Uyandıktan sonra artık bu maymuncuk sana yardım etmek için omzunda hazır bekliyor olacak. Envanterinde üzerine tıklaman yeterli. Ayrıca jap ile bazı aletleri birleştirebiliyorsun. jap'a tıkladıktan sonra bıçağın üzerine tıklarsan eline bıçak alıyor. elindeki bıçağı bıraktırmak için ise envanterinde sağ ortada ingiliz anahtarına tıklaman yeterli.kolay gelsin. Son bir şey daha: Takıldığın yer olursa oyun sitesinin oyun çözümleri/ hileler bölümünde bu oyun hakkında sorulan ve cevaplanan bir çok soru var. Ordan da takıldığın yerlerde yardım alabilirsin.

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

amburya
Üye

İleti 11

İletim - 25/01/2005 :  23:51:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
savina yaa bana yardımcı olursan çok sevinirim daha yeni başladım oyuna ama başlar başlamaz takıldım oyunun başında karnını doyurduktan sonra yukarı çıkıyosun ya orda maymunları geçemedim orayı nasıl geçicem yaa bi sülfürlü suyun arkasındaki yılanı nasıl öldürcem annıyamadım bi ilgilenirsen çok berhudar olucam :)
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 26/01/2005 :  00:36:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
[quote]savina tarafından yazılan:
1-Yılandan başlıyorum: Sahildeyken balık tutmak için olta yapmışsındır. Olatyı boz. Yani oltayı eline alıp envanterindeki sol tarafta bulunan ingiliz anahtarının üzerine tıkla. yaptığın olta bozulacak. oltadan çıkan çatal şeklindekiş sopayı al ve yılanın başının üzerine koy. böylece kafası sıkışmış olacak. Bu oyunda hiçbir hayvan öldürülmeden etkisiz hale getiriliyor.
2-Sana taş atan maymunlardan iki şekilde kurtulabilirsin:Yılanın yanındaki ağaçtan akan sıvıyla sapan yapıp onlara atabilirsin-ki bu zor olan yoldu- ya da korkuluğun bulunduğu yerden sağa devam ettiğinde kırmızı bir toprak göreceksin.Oradan alacağın ayak izi ile kırık merdivenlerin ordan aldığın tahta kutuyu birleştir. Pişmemiş tuğla yapmış olacaksın. Bu tuğlaları sahile dönüp ateşte pişir. Geri dön ve kırık merdivenlerin üzerine tıkla ve yukarı çık. İkinci yolu denersen maymunlarla hiç uğraşman gerekmeyecek. Sen o tarafa ilerlediğinde kendiliğinden kaçacaklar...
Kolay gelsin...

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000