|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| tolti |
İletim - 13/01/2005 : 17:42:01 Return to Mysterious Island'da bazı bölgelere gittiğimde oyun kapanıyor ne yapabilirim oyuun sorunumu yoksa gerçekten öylemi oluyor(benim cd'im kopya maalesef ) |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Mérula Alba |
İletim - 05/06/2005 : 13:41:44 Hayır maymunu doyurmak için değil bayıltmak için kek gerekiyor:) Portakal ve limonlar sana taş atan maymunları ilk gördüğün yerde. Yani ağaçta asılı olan korkuluğun orda, sağda ve solda, yerde duruyorlar. Bunları daha önce almış olman gerekirdi. Eğer bunları kullandıysan maymunu korkutarak da onu etkisiz hale getirebilirsin. Adanın yanardağ olan bölümünden bir kafes almış olman lazım. Bu kafesi elinde bulunan iple tamir edip kaynayan suyun yanuna git. Daha önce kafasını sıkıştırdığın yılanı kafesin içine al. Yani önce kafese sonra da yılana tıkla ve mağaraya girmene engel olan maymuna göster. Korkup kaçacak. Ayrıca robotları hangi sırayla öldürdüğün önemli değil. Robotları tüfrekle öldüreceksin. Yalnız dikkat et, robotlardan sürekli parçalar alman gerekecek. Ayrıca mağaranın penceresinden gürünen robotu sadece pencere önündeki topu ateşleyerek öldürebilirsin. Kolay gelsin... |
| SePuLTuRa |
İletim - 04/06/2005 : 17:36:29 ya maymnunu doyurmak için kek lazım ve o kek için portakal gerekiyo nasıl bulcam...bide bu robaotaları öldürüyozya bi sırasımı var bunların nasıl öldürcak..yardımmmmm.. |
| Mérula Alba |
İletim - 03/06/2005 : 19:08:06 Maymuna tıkla ilk önce daha sonra ingiliz anahtarına tıkla elindekini bırakır. |
| SePuLTuRa |
İletim - 03/06/2005 : 16:16:41 merula alba.. çook saol ya...müthişsin...adventure oyunlara biraz yabancıyım. biyerden başlamak istedim.. atlantis vardı bi de bu vardı bunu tercih ettim.. şimdilik güzel gidiyo...herşey için saolun..bi de bi arkadaş maymunun elindekini bırakmak için ingiliz anahtarına tıklamanız yeterli demiş ama tıklıyorum olmuyo...değirmeni tamir etmek için sabunmudur nedir onu kullandım, elinde kaldı.. o warken başka bişeyde alamıyorum..yolum daha çok uzun heralde.. ya böyle bişeyde takılınca sinir oluyorum işte :) |
| Mérula Alba |
İletim - 01/06/2005 : 21:18:03 Şöyle söyleyeyim. Bu oyunda sen de anlamışsındır ki aldığın objeleri sürekli birleştiriyorsun. Obejeleri topladıkça elinde olanlarla bileştimeye çalış. Böylece kendine yer açmış olursun. Ayrıca envanter ekranında, objeleri koyduğun sarı renkli bölümün sol üst köşesine bakarsan aslında envanterinin ilk sayfasında olduğunu görürsün. Hatta en son sayfanın ikonu bile var: kırmızı rekli bir çöp tenekesi. Üzerine tıkladığında sayfa değişecek. Bu üzerine tıkladığın yere buton dersek eğer bu butonlardan birçok var. Yani bu demek oluyor ki envanterinde objeleri koymak için tam olarak hatırlamıyorum ama 7-8 tane sayfan var. Umarım anlatabilmişimdir. Oyunu çok oldu oynayalı. Bu nedenle bir şeyleri tarif ederken uygun kelimeleri seçmekte zorlanıyorum. Parçaların sırasına gelince: Belli bir sırası var tabii. Ancak eğer yapman gereken şey birden fazla parçadan oluşuyorsa parçaları teker teker birleştirmeye başlayınca oyunun kendisi doğru sıralamayı yapıyor. 3 parçadan oluşan bir nesnenin 2 parçasını oyunun başında sonuncusunu ise oyunun sonunda bulabilirsin. Parçaların alternatifleri var mı dersen var tabii ama ben oyun sırasında hepsini keşfedemedim. Örneğin lensi oyunun sonuna doğru kullandım. Ama daha önce kullanmış olsaydım-yanılmıyorsam ateş yakmakta da kullanılıyor-oyunun sonunda ne kullanırdım onu yerine bilmiyorum. Sen yine de belirgin şeyleri-ateş yakmak gibi-daha önce yaktığın şeylerle yapmaya çalış.Teşekkürüne gelince lafı bile olmaz... :) |
|
|
|