Return to Mysterious Island'da bazı bölgelere gittiğimde oyun kapanıyor ne yapabilirim oyuun sorunumu yoksa gerçekten öylemi oluyor(benim cd'im kopya maalesef)
slm savina Return to Mysterious Island'da bir sürü sorunum var. yardımcı olursan sevinirim. mağradaki maymunu korkutamıyorum. ayrıca pil ve mermi yapamadım. Topu ateşleyemiyorum. Bir de keki yaptım ama ne işime yarayacak bilmiyorum...:(
Yaptığın keki maymuna ver. Uyuyacak. Ya da adanın karşı tarafından aldığın sepeti iple tamir edip içine yılanı koy ve korkut. Mermi ve şarj aletine gelince elindeki her şeyi birleştirmeye çalış. Tam olarak ne yapıldığını hatılamıyorum. Bir araştırayım. ama sen elindekileri birleştir. bir şeyler yaparsın ben de tüm bileşikleri tesadüfen buldum. Ama Araştıracağım. Telefonunu şarj etmek için bambu+limon+temiz bez+beyaz paralar+sarı paralar... yanlış hatırlamıyorsam...
TAVSİYE İSTEYEN ARKADAŞ'A: OYUN GERÇEKTEN ÇOK İYİ...tADINI ÇIKAR...
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Slm Savina .. Herkese yaptığın yardımlar sonucu son bölüme kadar geldim galiba.. ama buseferde burda takıldım. denizaltına girdim maymunu gonderdim kapıyı açtı.1. yerde duran bir büyük demir parçası var buna ne yapacağımı bulamadım . tam karşımda da bir kapı var orayıda nasıl acacagımı bulamadım.. (herhalde nemonun odası piyano var dediğiniz yer orası).. denizaltının içinde dönüp duruyorum .. yardım edersen rahatlıycam.. şimdiden teşekkürler...