|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Mérula Alba |
İletim - 03/02/2005 : 14:47:11 Arkadaşlar daha oyunun başındayım. Morgda bir cesetin parmağını baltayla kestim, kırık bir cam parçası aldım, dondurucunun kopuk kablosunu aldım ve bir adet de mikroskop aldım. Aldığım tüm eşyaları bir yerlerde kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor. Odadan dışarı da çıkamıyorum. Çünkü kaplar açılmıyor. Kapını yanındaki mekanizmayı, dolapları, diğer cesetleri, dondurucuyu kısacası her yeri aradım taradım ama yapacak hiçbir şey yok. Ne yapmam gerekiyor acaba bilen var mı? Ayrıca bu oyunun çözümünü bulamıyorum. Bir adres bilen varsa söylesin lütfen. Teşekkürler! |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 02/06/2011 : 15:35:49 Yakın zamanda bu oyunu oynayan kimse yok gibi gözüküyor maalesef... |
gizemli_kz3 |
İletim - 02/06/2011 : 09:44:40 BEN ASANSÖRÜ NİHAYET AÇTIM.AMA KAPI AÇILINCA DONUP KALDIM.HER ŞEYİ DENİYORUM OLMUYOR.BURALARI GEÇEN BİRİ BANA NASIL GEÇEBİLECEĞİMİ AÇIKLAYABİLİR Mİ LÜTFEN.? |
gizemli_kz3 |
İletim - 01/06/2011 : 21:32:57 Açık açık söyler misiniz? Ben ALınması gereken her şeyi aldım.Çıkış kapısındaki yere geldim.Orda cam ile kabloyu birleştirdim.Oluşan yeni kabloyu kapının yanındaki küçük dolaba monte etmeye çalışıyorum.ama olmuyor.lütfen biri bana yardım edebilir mi??? |
gizemli___kiz3 |
İletim - 14/10/2010 : 15:34:22 nolur biri söylesin çok sıkıldım oyundan |
CrAzY_IVAN |
İletim - 12/10/2010 : 17:15:04 Morgtan çıkmak epey sorun galiba. Halen oynayan kaldı mı bilmiyorum. Araştırırız. |
|
|
|