AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Midnight Nowhere: Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 03/02/2005 :  14:47:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar daha oyunun başındayım. Morgda bir cesetin parmağını baltayla kestim, kırık bir cam parçası aldım, dondurucunun kopuk kablosunu aldım ve bir adet de mikroskop aldım. Aldığım tüm eşyaları bir yerlerde kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor. Odadan dışarı da çıkamıyorum. Çünkü kaplar açılmıyor. Kapını yanındaki mekanizmayı, dolapları, diğer cesetleri, dondurucuyu kısacası her yeri aradım taradım ama yapacak hiçbir şey yok. Ne yapmam gerekiyor acaba bilen var mı? Ayrıca bu oyunun çözümünü bulamıyorum. Bir adres bilen varsa söylesin lütfen. Teşekkürler!

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 03/05/2005 :  15:22:22  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ordaki alınacak herşeyi almışsın zaten.

bu bir advanture oyunu olduğundan şu şekilde açıklayım. "kabloyu kilitli kapının yanındaki kutuya monte etmeye çalışınca ne diyor??"

çıkışın burda eğer anlamazsan camla ilgili bir kombinasyon var.

NOT: parmak önemli o senin çıkış yolun unutma

sana iyi oyunlar

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 15/05/2005 :  21:28:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla kabluyu oraya koymaya çalışınca kabul etmiyor. ne dedğini tam olarak hatırlamıyorum zaten.camı dondurucunun yanından aldığım kablo ile kombine edip kapıda kullanmam gerekiyor ama ben bir türlü camla kabloyu birleştiremedim. problem bu. defalarca denedim olmuyor. ben de sıkılıp uninstall ettim oyunu. birleştirmeyi nasıl yapacağımı söylersen sevinirim...

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 16/05/2005 :  12:35:58  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eheh

Aslında yazdığımda ne kadar kolaymış diyeceksin. Dikkat et bu adamın iki eli var :) yani daibloyu biliyorsan sağ tıklayınca sağ el sol tıklayınca sol el çalışır. sanırım şekillenmeye başladı :)) neyse sen cama sağ tıkla daha sonra ekranın sol üstündeki 4 şekilden dokunmayı seç en sonunda da kabloya tıkla ekranda kablonun şekli değişecektir o zaman tekrar monte et elektrik dolabına.

NOT: önce elektrik dolabını açıp orayı görmen ve dokunmaya çalışman daha sonrada kabloyla denemen gerekli yoksa cam bi işe yaramaz. ok?? sana iyi oyunlar. umarım gene oyunu install edip te zamanını çalmam :)

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 20/05/2005 :  13:20:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim. Dediklerinizi daha önce denemiştim yani tüm elleri dokunuşları falan. Ama sanırım doğru sıralamayı yapamamışım. :)

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 21/05/2005 :  21:33:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hextor yardım lütfen. iyice ilerledim. envanterimde bir kalem , mikroskop, silah ve mermileri, elektronik bir notepad vs. var. kırmızı kart ile açılan odada ana bilgisayarın kodunu bulamıyorum. elimde floppy disk var. diski yerine yerleştirdim. pc yi açsam floppy ile ilgili birkaç işlem yapacam ama olmuyor. yabancı sitelerden birinden ingilizceyi çok iyi bilmeyen birinin yazdığı çözümü bulabildim sadece. orada şöyle diyor: Enter the code: ARIEL, this is Q keyboard. But europians must use .... keyboard. so the code is "qriel". Bundan ben şunu anlıyorum: Q klavye kullananlar için kod ARIEL, diğer klavye için qriel. Ancak her ikisini de deniyorum ama olmuyor. Oyun boyunca karşıma çıkan gerek kapı gerek pc kodları hep sayı idi. ben kafayı sıyıracam yakında. oyunu ne zaman oynadın bilmiyorum ama hatırlıyorsan bana yardım eder misin?

- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000