|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| _skull_ |
İletim - 01/05/2005 : 10:12:20 selamün aleyküm arkadaşlar... ya mağarada.. 1.topu ateşliyemiyorum 2.sülfürük asitlerle falan bişi yapamıyorum 3.alttaki köpek balığını öldüremiyorum işte sorunlarım bunlar ALLAH RIZASI için yardım edin(tam bi dilenci gibi söyledim) |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Falanca |
İletim - 21/05/2005 : 21:57:37 lamba buldum şimdi deniyicem sağol |
| Mérula Alba |
İletim - 21/05/2005 : 21:17:18 şöyle söyleyeyim. dalğıç kıyafeti için lambalara ihtiyacın var. lambaları bulmuşsundur herhalde. onları şarj edip diğer parçalarla birleştireceksin. topu ateşlemeye çalışma şimdilik.. onu kullanmana biraz daha var. ancak kullanma zamanı geldiğinde fitili ateşlemek için bir şeyler yapman gerekiyor ama ben hatırlayamadım kusura bakma. oyun sitesinin hileler, çözümler forumuna git. arka sayfalarda bu konuyla ilgili bir başlık var. o başlık da sanırım 5 sayfadan falan oluşuyor. orada yazmış olabilirim nasıl ateşlendiğini... |
| Falanca |
İletim - 21/05/2005 : 20:28:16 karşı tarafa geçtim maymunuda korkuttum köpek balığınıda öldürdüm kekde yaptım ama topu ateşliyemedim ve daniz altına giremedim dalgıç giysileri var galibe tüp başlık filan onları biraraya getirdiğimde 1 parça eksik kalıyo almadığım bişey yok deniz altına giremedim
alıntı: Merula_Alba tarafından yazılan:
arka taraftan, gölün orda bir duvar kırmışsındır ordan geçerek mağraya gireceksin. Eğer mumu yapıp mağranın içini aydınlattıysan tabi. eğer gölün ordaki sarmaşıkların üzerinde olduğu duvarı kırmadıysan elindeki çekiçle(bu çekici değirmenin ordan almış olman lazım. üzerine bastğın için kafana çarpıyordu hani)kıracaksın. mağraya girebilirsin böylece... Bu arada sen adanın karşı tarafına geçtin mi? Asma merdiveni kullanarak yanardağ bölgesine?
|
| sekeyy |
İletim - 21/05/2005 : 14:46:37 ya ltfen yardım edin kafayı yiyeceğiö yoksa bu lensi nereden bulacağım projektör için??? |
| Mérula Alba |
İletim - 21/05/2005 : 00:32:39 arka taraftan, gölün orda bir duvar kırmışsındır ordan geçerek mağraya gireceksin. Eğer mumu yapıp mağranın içini aydınlattıysan tabi. eğer gölün ordaki sarmaşıkların üzerinde olduğu duvarı kırmadıysan elindeki çekiçle(bu çekici değirmenin ordan almış olman lazım. üzerine bastğın için kafana çarpıyordu hani)kıracaksın. mağraya girebilirsin böylece... Bu arada sen adanın karşı tarafına geçtin mi? Asma merdiveni kullanarak yanardağ bölgesine? |
|
|
|