selamün aleyküm arkadaşlar... ya mağarada.. 1.topu ateşliyemiyorum 2.sülfürük asitlerle falan bişi yapamıyorum 3.alttaki köpek balığını öldüremiyorum işte sorunlarım bunlar ALLAH RIZASI için yardım edin(tam bi dilenci gibi söyledim)
1. Topu ateşlemen için bir çeşit fitil yapman lazım.(Zaten onu kullanmana daha çok var. Şimdilik yapmasan da olur. Deniz altından çıkan robotlardan birini öldürmek için kullanacaksın.) 2. Tek başına sülfürik asitle bir şeyler yapamazsın. Elindeki her şeyle birleştirmeye çalış. Sanırım mermi yapmak için kullanacaksın. Oyunu oynayalı çok oldu. Hatırlamadığım için yardımcı olamayacağım, üzgünüm. 3. Köpekbelığını öldürebilmek için tüfeği bulman ve ona mermi yapman gerek. Bunları yapmadıysan daha önce almış olduğun hayvan ölüsüyle yeşil bir otu (narcothic plant) birleştir ve köpekbalığına ver, uyuyacaktır. Bu şekilde de etkisiz hale getirebilirsin. Eğer başka bir problemin olursa oyun sitesinin oyun çözümleri/ hileler forumunda, arka sayfalarda oyunla ilgili sorulmuş birçok soruya cevap var. Kolay gelsin...
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
ÇOKKKKK sağol sizin gibi duyarlı ve böyle siteler olduktan sonra bu ülkenin arkası yere gelmez ama SİZİN gibi olanlarıda bulmak çok zor ama ben ve bu site zoru başardık tekrar teşekkür ederim
yanlış hatırlamıyosan dere kıyısından bi parça çamur al onu uğla haline getirmek için ateşte pişirmen gerekiyor sonra o tuğla olacak ve değirmene çıkabilmek için merdiven var orayı tamir et ve yukarıya çık ordaki malzemeleri alıp ilelerlediğin zaman maymunlar senden korkup kaçarlar hade kolay gelsin NOT:tuğla yapma farklı bi şekildede olabilir.olmazsa başka şeylerde dene tuğla olması için