AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Return to Mysterious Island yardım!!!!! please!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

_skull_
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 01/05/2005 :  10:12:20  Bilgileri Göster  _skull_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
selamün aleyküm arkadaşlar...
ya mağarada..
1.topu ateşliyemiyorum
2.sülfürük asitlerle falan bişi yapamıyorum
3.alttaki köpek balığını öldüremiyorum
işte sorunlarım bunlar ALLAH RIZASI için yardım edin(tam bi dilenci gibi söyledim)

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 01/05/2005 :  18:48:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1. Topu ateşlemen için bir çeşit fitil yapman lazım.(Zaten onu kullanmana daha çok var. Şimdilik yapmasan da olur. Deniz altından çıkan robotlardan birini öldürmek için kullanacaksın.)
2. Tek başına sülfürik asitle bir şeyler yapamazsın. Elindeki her şeyle birleştirmeye çalış. Sanırım mermi yapmak için kullanacaksın. Oyunu oynayalı çok oldu. Hatırlamadığım için yardımcı olamayacağım, üzgünüm.
3. Köpekbelığını öldürebilmek için tüfeği bulman ve ona mermi yapman gerek. Bunları yapmadıysan daha önce almış olduğun hayvan ölüsüyle yeşil bir otu (narcothic plant) birleştir ve köpekbalığına ver, uyuyacaktır. Bu şekilde de etkisiz hale getirebilirsin.
Eğer başka bir problemin olursa oyun sitesinin oyun çözümleri/ hileler forumunda, arka sayfalarda oyunla ilgili sorulmuş birçok soruya cevap var. Kolay gelsin...

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

_skull_
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 01/05/2005 :  18:52:28  Bilgileri Göster  _skull_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ÇOKKKKK sağol sizin gibi duyarlı ve böyle siteler olduktan sonra bu ülkenin arkası yere gelmez ama SİZİN gibi olanlarıda bulmak çok zor ama ben ve bu site zoru başardık tekrar teşekkür ederim
Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/05/2005 :  10:43:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben 2. bölümde maymunların ateş ettiği yerde kaldım orayı nasıl geçerim
Sayfanın En Üstüne Git

_skull_
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 15/05/2005 :  08:06:05  Bilgileri Göster  _skull_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yanlış hatırlamıyosan dere kıyısından bi parça çamur al onu uğla haline getirmek için ateşte pişirmen gerekiyor sonra o tuğla olacak ve değirmene çıkabilmek için merdiven var orayı tamir et ve yukarıya çık ordaki malzemeleri alıp ilelerlediğin zaman maymunlar senden korkup kaçarlar hade kolay gelsin
NOT:tuğla yapma farklı bi şekildede olabilir.olmazsa başka şeylerde dene tuğla olması için
Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/05/2005 :  22:49:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mağraya tekrar çıkabiliyosan nasıl yapıldığını anlatabilirmisin(maymun merdiveni aşağı attı)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000