AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Dövüş Oyunları Genel
 Mortal Kombat Fatality (Çok Basit)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
M.Ballack İletim - 02/02/2008 : 18:03:24
Çocukluğumuzdan beri hayalimizdir Mortal Kombatta fatality yapmak.İşte size fatality yapma fırsatı.İlk önce hile menüsüne girmemiz gerekiyor.

Hile Menüsünü Aktifleştirme:

* Ana menüdeyken PRACTICE menüsüne girin,
* Difficulty yazısının üzerine ok tuşlarıyla gelin ve BLK ve LK (Korunma ve alçak tekme) tuşlarına aynı anda 10 saniye basılı tutun.
* 10 saniye sonra Outstanding diye bir ses gelecektir. Bu ses hile menüsünün açıldığını belirtir.
* Karşınıza aşağıdakiler gelecektir:

CHEATS

ENDINGS OFF

FATALITIES I OFF

FATALITIES II OFF

LEVEL FATALITIES OFF

* ENDINGS'i ON yaparsanız. Arcade'den oyuna girip ilk düşmanı yendiğinizde oyunu bitirmiş olursunuz.
* Fatalities I'i ON yaparsanız. Oyuna girip dövüşçüyü yenip FINISH HIM veya FINISH HER yazısından sonra;

aşağı tuşuna basarak HP'ye [Yüksek Yumruk (High Punch) ] basarsanız. Seçtiğiniz dövüşçünün Birinci Fataliy'sini yapmış olursunuz.

* Fatalities II'yi ON yaparsanız. Oyuna girip dövüşçüyü yenip FINISH HIM veya FINISH HER yazısından sonra; aşağı tuşuna basarak HP'ye [Yüksek Yumruk (High Punch) ] basarsanız. Seçtiğiniz dövüşçünün İkinci Fatality'sini yapmış olursunuz.
* Level Fatalities'i ON yaparsanız. Oyuna girip dövüşçüyü yenip FINISH HIM veya FINISH HER yazısından sonra; aşağı tuşuna basarak HP'ye [Yüksek Yumruk (High Punch) ] basarsanız. Eğer Pervaneli Bölüm hariç hangi bölüm olursa olsun dövüşçünüz düşmanı tavandaki kazıklara yapıştırır. Eğer Pervaneli Bölümdeyseniz dövüşçünüz düşmanı pervaneye atar ve dövüşçü parçalanır.

NOT:İki bölümü aynı anda on yaparsanız ilk açtığınız fatalityi yapar.Örnek İlk önce fatality 1 i sonrada fatality 2 yi aynı anda on yaparsanız ilk dövüşcünüz fatality 1 i yapar.

Hadi size kolay gelsin İyi fatalityler

5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
hahmet İletim - 02/07/2008 : 00:43:00
mk4 de
arkadaşlar fatalıtyler bir yöntemle daha yapılıo şöle eğilme tüşuna basın zıplama tuşu hariç bütün vuruş tuşlarına aynı anda basın (korunma tüşü hariç)
Ermac506 İletim - 30/05/2008 : 19:50:47
Bu hile sitede var.
FearOfThEDarK İletim - 27/05/2008 : 18:33:28
1.Konunun yeri burası;
http://www.oyunsitesi.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=14
2.Ceyceyfb senin dediğin hile oldukça uzun ve zor...
M.Ballack İletim - 25/05/2008 : 19:55:08
Nasıl bir hileydi
ceyceyfb İletim - 06/02/2008 : 19:42:34
valla ben aslında hile biliyodum bir hile var ama çok zor aşağı yukarı hıphızlı hiç durmadan ana menüde yapın yarım saat son ra eğer ültimate ise oyunuz (mortal kombat ültimate)şokan atlı gri adam felan açılıyo

0.02 Snitz Forums 2000