AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Dövüş Oyunları Genel
 Mortal Kombat Fatality (Çok Basit)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

M.Ballack
Üye

Turkey
İleti 48

İletim - 02/02/2008 :  18:03:24  Bilgileri Göster  M.Ballack için bir AOL İletisi Gönder  M.Ballack için bir ICQ İletisi Gönder  M.Ballack'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  M.Ballack için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Çocukluğumuzdan beri hayalimizdir Mortal Kombatta fatality yapmak.İşte size fatality yapma fırsatı.İlk önce hile menüsüne girmemiz gerekiyor.

Hile Menüsünü Aktifleştirme:

* Ana menüdeyken PRACTICE menüsüne girin,
* Difficulty yazısının üzerine ok tuşlarıyla gelin ve BLK ve LK (Korunma ve alçak tekme) tuşlarına aynı anda 10 saniye basılı tutun.
* 10 saniye sonra Outstanding diye bir ses gelecektir. Bu ses hile menüsünün açıldığını belirtir.
* Karşınıza aşağıdakiler gelecektir:

CHEATS

ENDINGS OFF

FATALITIES I OFF

FATALITIES II OFF

LEVEL FATALITIES OFF

* ENDINGS'i ON yaparsanız. Arcade'den oyuna girip ilk düşmanı yendiğinizde oyunu bitirmiş olursunuz.
* Fatalities I'i ON yaparsanız. Oyuna girip dövüşçüyü yenip FINISH HIM veya FINISH HER yazısından sonra;

aşağı tuşuna basarak HP'ye [Yüksek Yumruk (High Punch) ] basarsanız. Seçtiğiniz dövüşçünün Birinci Fataliy'sini yapmış olursunuz.

* Fatalities II'yi ON yaparsanız. Oyuna girip dövüşçüyü yenip FINISH HIM veya FINISH HER yazısından sonra; aşağı tuşuna basarak HP'ye [Yüksek Yumruk (High Punch) ] basarsanız. Seçtiğiniz dövüşçünün İkinci Fatality'sini yapmış olursunuz.
* Level Fatalities'i ON yaparsanız. Oyuna girip dövüşçüyü yenip FINISH HIM veya FINISH HER yazısından sonra; aşağı tuşuna basarak HP'ye [Yüksek Yumruk (High Punch) ] basarsanız. Eğer Pervaneli Bölüm hariç hangi bölüm olursa olsun dövüşçünüz düşmanı tavandaki kazıklara yapıştırır. Eğer Pervaneli Bölümdeyseniz dövüşçünüz düşmanı pervaneye atar ve dövüşçü parçalanır.

NOT:İki bölümü aynı anda on yaparsanız ilk açtığınız fatalityi yapar.Örnek İlk önce fatality 1 i sonrada fatality 2 yi aynı anda on yaparsanız ilk dövüşcünüz fatality 1 i yapar.

Hadi size kolay gelsin İyi fatalityler

Elimden geldiğince

M.Ballack
Üye

Turkey
İleti 48

İletim - 02/02/2008 :  18:04:26  Bilgileri Göster  M.Ballack için bir AOL İletisi Gönder  M.Ballack için bir ICQ İletisi Gönder  M.Ballack'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  M.Ballack için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yorumlarınızı bekliyorum...

Elimden geldiğince
Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 06/02/2008 :  19:42:34  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla ben aslında hile biliyodum bir hile var ama çok zor aşağı yukarı hıphızlı hiç durmadan ana menüde yapın yarım saat son ra eğer ültimate ise oyunuz (mortal kombat ültimate)şokan atlı gri adam felan açılıyo
Sayfanın En Üstüne Git

M.Ballack
Üye

Turkey
İleti 48

İletim - 25/05/2008 :  19:55:08  Bilgileri Göster  M.Ballack için bir AOL İletisi Gönder  M.Ballack için bir ICQ İletisi Gönder  M.Ballack'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  M.Ballack için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl bir hileydi

Elimden geldiğince
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 27/05/2008 :  18:33:28  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1.Konunun yeri burası;
http://www.oyunsitesi.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=14
2.Ceyceyfb senin dediğin hile oldukça uzun ve zor...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Ermac506
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 30/05/2008 :  19:50:47  Bilgileri Göster  Ermac506'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu hile sitede var.

E bir SilkRoad Online'a yeniden başlıyayım dedim...

http://i274.photobucket.com/albums/jj251/alper506/adsz.jpg

Name:Ermac_Alper
Lvl:Şu anlık 18
Giysi:Armor
Kurt:Şimdilik yok.
Guild:BoYz_oF_HeeL
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: