|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
abdullatif |
İletim - 08/06/2006 : 10:56:26 hitman 3'te 3. bölümü geçemiyorum. herkesi öldürdüm, denizaltıyı patlatmak lazım. ama bombaları yerleştiremiyorum. bomba aldım elime, tıklıyorum tıklıyorum bırakmıyor bombayı. deniz altıyı nasıl patlatacam, lütfen acil yardımmmmmm |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Mérula Alba |
İletim - 17/06/2006 : 18:27:16 korny, aynı iletiyi iki kez atmışsın. Birini sildim. Biraz dikkat. |
korny |
İletim - 17/06/2006 : 17:20:46 ben yazıyorum hitman 2 yardım diye bize cevap yok herkese var.Bi yardım edin ya abdullatif,ömersinan,geppettous bi yardım ya |
abdullatif |
İletim - 09/06/2006 : 17:16:18 teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için. ben herkesi öldürünce danışacağım adamı da öldürmüşüm. onu öldürünce tabi, denizaltının yanlarında ünlem işaretleri çıkmadı :D. tekrar teşekkür ederim. geçtim bölümü... |
omersinan |
İletim - 09/06/2006 : 17:07:37 Galiba sende bombayı yerleştirmeyi beceremedin. Bana da aynısı olmuştu bende buraya sormuştum. Bombayı "g" tuşuyla yere bırak, yani yerleştirme at yere direk. |
Geppettous |
İletim - 09/06/2006 : 12:56:38 Oyuna ilk başladığında kulubeye gidip(haritayı aç işaretli yerde görürsün) yemekhanedeki adamı görmen gerek,onunla konuşunca haritada denizaltının 3 noktasında kırmızı işaret belirecek.Aldığın bombaları bu 3 noktaya yerleştir ve uzaklaş remote kontrolu çıkar ve düğmeye bas güm.'Herkezi öldürdüm'herkezi öldürmeden sadece kırmızı işaretli adamları öldürmen yeterli az birazda gizliliği kullan;)Herkez dediğin öldürmen gerekli olanlar ise sorun yok devam. |
|
|
|