AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Hitman
 Hitman 3, acil yardımmmmmmm
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

abdullatif
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 08/06/2006 :  10:56:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hitman 3'te 3. bölümü geçemiyorum. herkesi öldürdüm, denizaltıyı patlatmak lazım. ama bombaları yerleştiremiyorum. bomba aldım elime, tıklıyorum tıklıyorum bırakmıyor bombayı. deniz altıyı nasıl patlatacam, lütfen acil yardımmmmmm

AE

abdullatif
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 09/06/2006 :  09:29:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
neden kimse yardımcı olmuyor

AE
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 09/06/2006 :  12:56:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyuna ilk başladığında kulubeye gidip(haritayı aç işaretli yerde görürsün) yemekhanedeki adamı görmen gerek,onunla konuşunca haritada denizaltının 3 noktasında kırmızı işaret belirecek.Aldığın bombaları bu 3 noktaya yerleştir ve uzaklaş remote kontrolu çıkar ve düğmeye bas güm.'Herkezi öldürdüm'herkezi öldürmeden sadece kırmızı işaretli adamları öldürmen yeterli az birazda gizliliği kullan;)Herkez dediğin öldürmen gerekli olanlar ise sorun yok devam.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/06/2006 :  17:07:37  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Galiba sende bombayı yerleştirmeyi beceremedin. Bana da aynısı olmuştu bende buraya sormuştum. Bombayı "g" tuşuyla yere bırak, yani yerleştirme at yere direk.
Sayfanın En Üstüne Git

abdullatif
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 09/06/2006 :  17:16:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için. ben herkesi öldürünce danışacağım adamı da öldürmüşüm. onu öldürünce tabi, denizaltının yanlarında ünlem işaretleri çıkmadı :D. tekrar teşekkür ederim. geçtim bölümü...

AE
Sayfanın En Üstüne Git

korny
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 17/06/2006 :  17:20:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben yazıyorum hitman 2 yardım diye bize cevap yok herkese var.Bi yardım edin ya abdullatif,ömersinan,geppettous bi yardım ya
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000