|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Uruk-Hai |
İletim - 13/10/2007 : 01:11:45 Arkadaslar, Hitman´in en eski oyunundan bu yana cikan serilerin demolarini nasil bulabilirim, her gün oynamak istiyorum :) ; fakat oyunu satilmiyor burada, demo ile yetinmek istiyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Uruk-Hai |
İletim - 15/10/2007 : 20:59:54 Benim anti-virüs delirmis olabilir , neyse her sey icin saol tekrardan. |
metallic_white |
İletim - 15/10/2007 : 00:57:27 Zira 200 kb'lik dosyanın kendisi zaten bir Setup yükleyicidir, eh o zaman doğal karşılayın.. Valla bilmiyorum hocam, gir Hitman'in resmi sitesine de gör yani çok zor değil; http://www.hitman.dk/ 4 tane download linki vermişler demo için, yalnızca teki (3D Gamers olan) çalışıyor. O da benim verdiğim link. Açıkçası açtığımda dosyayı tıkır tıkır indirmeye başlamıştı valla Setup dosyasını...  |
Palad1n |
İletim - 14/10/2007 : 23:09:39 200kb mi ? 200kb hitman demosu olmaz :) Dedim lamer bu ban xD |
Uruk-Hai |
İletim - 14/10/2007 : 22:53:44 dosyanin boyutu 200kb filan bir de exe, hem de avast patladi bir anda, ondan kesin virüs teshisi koydum ; ama sen kaspersky ile filan tarattiysan o zaman yoktur tabi :). Bu arada hocam hitman contracts in demosu cok kullanisli olmus gercekten herkese tavsiye ederim. |
metallic_white |
İletim - 13/10/2007 : 22:05:16 alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan:
Hocam cok cok tesekkür ederim, emegine saglik bu kadar güzel bir arsiv daha hazirlanamaz herhalde :) . Yalniz ilk dosyadan virüs cikti :)
Hocam nerdeyse imkansız sayılır çünkü hepsini resmi sitelerinden bulmaya çalıştım lakin işin içine derin devlet girdiyse bilemem tabi! Neyse güle güle oyna bakalım...
Dipnot: MSN'in varsa tyrigonath@gmail.com'a e-posta ile yazıp yollarsan daha güzel bir yardımda(!) bulunabilirim Uruk-Hai'ciğim...  |
|
|
|