|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 13/10/2007 : 01:11:45
|
Arkadaslar, Hitman´in en eski oyunundan bu yana cikan serilerin demolarini nasil bulabilirim, her gün oynamak istiyorum :) ; fakat oyunu satilmiyor burada, demo ile yetinmek istiyorum. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 13/10/2007 : 16:48:12
|
Hocam cok cok tesekkür ederim, emegine saglik bu kadar güzel bir arsiv daha hazirlanamaz herhalde :) . Yalniz ilk dosyadan virüs cikti :) |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 13/10/2007 : 22:05:16
|
alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan:
Hocam cok cok tesekkür ederim, emegine saglik bu kadar güzel bir arsiv daha hazirlanamaz herhalde :) . Yalniz ilk dosyadan virüs cikti :)
Hocam nerdeyse imkansız sayılır çünkü hepsini resmi sitelerinden bulmaya çalıştım lakin işin içine derin devlet girdiyse bilemem tabi! Neyse güle güle oyna bakalım...
Dipnot: MSN'in varsa tyrigonath@gmail.com'a e-posta ile yazıp yollarsan daha güzel bir yardımda(!) bulunabilirim Uruk-Hai'ciğim...  |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 14/10/2007 : 22:53:44
|
dosyanin boyutu 200kb filan bir de exe, hem de avast patladi bir anda, ondan kesin virüs teshisi koydum ; ama sen kaspersky ile filan tarattiysan o zaman yoktur tabi :). Bu arada hocam hitman contracts in demosu cok kullanisli olmus gercekten herkese tavsiye ederim. |
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|