Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
dementor
İletim - 25/10/2005 : 14:03:44 ArkadaslarHitmen Contracts'ta byagi bi ilerledim. Fakat bi bolumde takildim. Oyunu bitrenler yardim ederse sevinirim. Bolumun adi: The Wang Fou Incident. Bu bolumde arabanin icindeki giden adamlari bir turlu olduremedim. Herseyim en son model silahlarin hepsi var ama camlar kursun gecirmiyo. O arabanin icindekilerini nasil oldurucegimi soylerseniz cok sevinirim. Bilen veya oyunun sonunu alan biri yardim etsin lutfennnnnn. Takildim
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
dementor
İletim - 01/12/2005 : 19:08:36 O bolumu gectim.
King Arthur
İletim - 23/11/2005 : 17:46:35 O oyunu hiç oynamadım ama tekerleklere veya ön tampona ateş etmeyi denesene belki olur
dementor
İletim - 23/11/2005 : 16:30:07 Biraz daha ayrintili anlatirmisin daha gecemedim.
b_lue
İletim - 08/11/2005 : 16:32:57 bölümde sana sniper veren şahsa gidirek dndan alıcaksın ve sonra çıkış kapısının köşesinde arabanın geçmesini bekliceksin.arabanın içindeki öldürmen gereken kişiyi öldürüp başladığın yere ğeri döneceksin
mert90
İletim - 02/11/2005 : 10:33:13
alıntı:Geppettous tarafından yazılan:
Pardon hatlar karışmış:) oyunların yapısı aynı olunca bölüm adına dikkat etmeden direk anlatmışım fakat farkettimki sana hitman2 den bir bölümü söylemişim(ordada arabaları patlatıyorduk)fakat gariptir benzerlik var sanırım:)neyseki çözmüşsün.Eğer bu sefer doğru bölümden bahsediyorsak ilk başladığında dikkat et haritayı aç ve kırmızı işaretin geldiği yöne koş bu adam Dragon çöplerin orda duracak hacet giderirken arkasından boğ ve üzerindeki işareti al,daha sonra cesedi mazgaldan aşağı at git ve lokantadan içeri gir masaya işareti koy adamı öldür ve arabaya gittiğinde ilk başladığın kıyafetini giy ve exit işaretine git.Sanırım Silent Assasin için uğraşmıyorsun oyunlar içinde değişik çözümler var ama biraz karışık ve zahmetli uğraşmak gerekiyor.Kolay gelsin sona yaklaştın:)
Benim oyunla ilgili bir problemim var.Daha önce oyunu silmiştim sonra dün tekrar yükledim sonra son save i açtım ama daha önceden olmadık bir şey oldu; oyun 2 yada 3 kat hızlandı(görüntüler) adamlar makinalı tüfek kadar hızlı yürüyo ben de sanki koşarmış gibi yürüyorum.Koşarken de çok hızlı gidiyo.Acaba bunun grafik ayarlarıyla bir ilgisi var mıdır?Yada Post...(tam olarak adını hatırlamıyorum) efektiyle?