ArkadaslarHitmen Contracts'ta byagi bi ilerledim. Fakat bi bolumde takildim. Oyunu bitrenler yardim ederse sevinirim. Bolumun adi: The Wang Fou Incident. Bu bolumde arabanin icindeki giden adamlari bir turlu olduremedim. Herseyim en son model silahlarin hepsi var ama camlar kursun gecirmiyo. O arabanin icindekilerini nasil oldurucegimi soylerseniz cok sevinirim. Bilen veya oyunun sonunu alan biri yardim etsin lutfennnnnn. Takildim
Tam hatırlamıyorum ama dehlizlerden faydalanmıştım,eğer nerelere çıktığını iyi ezberlersen arabalara bombaları(bombalar çop kutusunun yanındaydı veya tren garında posta kutuların birinde).Dehlizin biri direk arabanın altına çıkacak hemen yerleştir ve diğer dehlizde arabanın şöförü işemeye gidiyor ve adamı haklayarak yerine geçip arabaya bombayı yerleştir.Kısacası arabalara bombaları yerleştirek görevleri tamamlayacaksın.Atladıklarım olabilir ama oyun sırasında hareketleri dikkat et arabalara bombaları yerleştirmeyi araştır.
Biraz daha aciklarmisin dehliz ne demek arabanin icinde 3 adam var cam kursun gecirmez ve araba harita disindan gelio harita disina cikio ciktinanda mission failed oluo
Yani mazgal daha doğrusu yeraltı pissu şebekesi,yolun üzerinde veya köşelerde yuvarlak kapaklı girişler yokmu işte onların içine girdiğinde yeraltında(haritaya dikkat et)çeşitli yerlerden çıkışlar göreceksin birisi arabanın altına denk geliyor,diğeri parkta dediğin üç adamlı yerin diğer apartmanın arka tarafına eğer zamanlamayı iyi yaparsan şöför oraya işemeye gelecek hakla ve kıyafetini al veya eğer su kulesi gibi bir yer vardı oraya çıkarsan dürbünle parktaki (haritada kırmızı işaretli olanlar)adamı haklıyabiliyordun.Ben Assasin olmak için sadece bombaları kullanarak görevleri yapmıştım.Arabaya binmelerine izin verme yani seni görmeden veya tanımadan halledeceksin mission demesi diğer arabanın hareket ederek(yine haritayı aç kırmızıdan biri hareket edecek) hedeften uzaklaşması olabilir ilk yapacağın mazgala girerek alttan bombayı ilk arabaya(3 adamın olduğu değil)yerleştir ve koş diğer dediğin yeri hallet.Bilemiyorum umarım yardımı olur hafızamda kalanlar bunlar,kolay gelsin.
Coooook tesekkur ederim bolumu gectim. Ama smdi ondan sonraki bolumde takildim. Adamlarin birini oldursem kacio digerini oldursem digeri kaciyo nasil yapicagimi soylersen cok sevinirim.
Pardon hatlar karışmış:) oyunların yapısı aynı olunca bölüm adına dikkat etmeden direk anlatmışım fakat farkettimki sana hitman2 den bir bölümü söylemişim(ordada arabaları patlatıyorduk)fakat gariptir benzerlik var sanırım:)neyseki çözmüşsün.Eğer bu sefer doğru bölümden bahsediyorsak ilk başladığında dikkat et haritayı aç ve kırmızı işaretin geldiği yöne koş bu adam Dragon çöplerin orda duracak hacet giderirken arkasından boğ ve üzerindeki işareti al,daha sonra cesedi mazgaldan aşağı at git ve lokantadan içeri gir masaya işareti koy adamı öldür ve arabaya gittiğinde ilk başladığın kıyafetini giy ve exit işaretine git.Sanırım Silent Assasin için uğraşmıyorsun oyunlar içinde değişik çözümler var ama biraz karışık ve zahmetli uğraşmak gerekiyor.Kolay gelsin sona yaklaştın:)