|
Yazar |
Konu  |
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 24/12/2007 : 16:43:41
|
chessmaster;;;
Yazdıklarımın tüm Türk kızlarının özellikleri olmadığını kabul ediyorum.. İstanbul-Bebek'te bir koleje değil,Bursa'da bir liseye gidiyorum.. İlkokulu bitireli yıllar oldu,şimdi LİSEDEYİM.. Popüler kızları sevmem ve bu yüzden çıkmak istemem,dolayısıyla çıkıpta ayrılmış olmam imkansız.. Ayrıca çıktığım kızdan ayrılınca efkarlanmam bunu belirteyim.. :) İçki,sigara gibi şeylerle işim olmaz,ilgi çekmek için Votka şişesini dikerken felan.. maymunluklarını hiç yapmam.. Evet RAP dinliyorum ve sözde değil ÖZDE delikanlı olan kızlarla kankayım.. Amacım kızları aşağılamak değil.
|
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 24/12/2007 : 17:38:14
|
12. Madde gerçekten güzel bir tespit.
Fakat bunuda tüm Türk kızlarına odaklamak yanlış. Bunlar daha çok ailesinin durumu iyi olan biraz şımartılmış kızların tanımı diye düşünüyorum |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 24/12/2007 : 18:03:35
|
Tartışmayın, argo kullanmayın, beni de uğraştırmayın :) |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 24/12/2007 : 18:19:21
|
Etrafımdaki tikiler bile öyle değil, abartmayın :} |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 24/12/2007 : 19:23:07
|
alıntı: badboy83 tarafından yazılan:
chessmaster;;;
Yazdıklarımın tüm Türk kızlarının özellikleri olmadığını kabul ediyorum.. İstanbul-Bebek'te bir koleje değil,Bursa'da bir liseye gidiyorum.. İlkokulu bitireli yıllar oldu,şimdi LİSEDEYİM.. Popüler kızları sevmem ve bu yüzden çıkmak istemem,dolayısıyla çıkıpta ayrılmış olmam imkansız.. Ayrıca çıktığım kızdan ayrılınca efkarlanmam bunu belirteyim.. :) İçki,sigara gibi şeylerle işim olmaz,ilgi çekmek için Votka şişesini dikerken felan.. maymunluklarını hiç yapmam.. Evet RAP dinliyorum ve sözde değil ÖZDE delikanlı olan kızlarla kankayım.. Amacım kızları aşağılamak değil.
anlıyorum ilk okul u bitireli 2 sene olmuş lisedesin , bursa da bi liseye gidiyorsun ama hala böyle düşünüyorsun.(Yorum Yok!) Daha 1 saat önce önce Türk kızlarının özelliklerini bazı kızların özellikleri yapmışsın , özde delikanlı kankalarından bişey öğrenememişin yani... Ayrıca haftada bir sevgili değiştirip efkarlanmam ülen triplerine girme maymun ederler seni... Artık che yi de popüler kültüre entegre ettiler o yüzden gençlerin radikal amerikan müziği dinlemesi normal geliyor... 4-7-9-11-16-19-20-25-2-1-8-3. maddeleri oku sonra kızları aşağılamadım de... Şunu da unutmaki kimin ne giydiğine,nelere önem verdiğine,nasıl renklerden hoşlandığına takılmaki ilkokul 3.sınıf a gitmediğine inansın herkes... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|